Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Biblia Sangeroasa-Partea a IV-a:"Sa nu ucideti...decat daca va spun eu"

Unul din cele mai mari paradoxuri ale bibliei este acela ca Dumnezeu i-a dat omului ordinul de a nu ucide, dar dupa aceea s-o fi razgandit, asa ca a ordonat uciderea a nenumarate fiinte umane. Deasemenea a zis ca orice a omorat un om, va fi omorat de un om. Nu ati inteles? Uitati aici: (Geneza 9:6) Dacă varsă cineva sîngele omului, şi sîngele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui. Va las pe voi sa trageti concluziile. 
Exemple in care Dumnezeu i-a ordonat omului sa isi ucida aproapele( toate exemplele dovedite cu ajutorul versetelor):

  • In timpul unei batalii, Dumnezeu le da voie israelitilor sa ucida mai multi inamici atunci cand Moise isi tinea toiagul sfant in aer. Cand Moise isi coboara toiagul, tabara inamica recupereaza. Israelitii sunt slabiti, dar nu distrug inamicul. Dumnezeu promite ca intr-o zi, isi va lua revansa si ii va distruge in intregime (Exod 17:8-14) 8Amalec a venit să bată pe Israel la Refidim.
     9Atunci Moise a zis lui Iosua: ,,Alege nişte bărbaţi, şi ieşi de luptă împotriva lui Amalec. Iar eu voi sta mîne pe vîrful dealului cu toiagul lui Dumnezeu în mînă.``

    10Iosua a făcut ce -i spusese Moise, şi a ieşit să lupte împotriva lui Amalec. Iar Moise, Aaron şi Hur s'au suit pe vîrful dealului.
    11Cînd îşi ridica Moise mîna, era mai tare Israel; şi cînd îşi lăsa mînă în jos, era mai tare Amalec.
    12Mînile lui Moise fiind trudite, ei au luat o piatră, au pus -o subt el, şi el a şezut pe ea. Aaron şi Hur îi sprijineau mînile, unul deoparte, iar altul de alta; şi mînile lui au rămas întinse pînă la asfinţitul soarelui.
    13Şi Iosua a biruit pe Amalec şi poporul lui, cu tăişul săbiei.
    14Domnul a zis lui Moise: ,,Scrie lucrul acesta în carte, ca să se păstreze aducerea aminte, şi spune lui Iosua că voi şterge pomenirea lui Amalec de subt ceruri.``
Cand Moise ii vede pe oamenii sai rugandu-se la vitelul de aur, Dumnezeu ii ordona sa isi ia oamenii roiali si ordone ca fiecare om sa isi omoare fratele, prietenul si ruda. Trei mii de oameni au sfarsit in acel macel. (Exod 32:26-28) 26s'a aşezat la uşa taberii, şi a zis: ,,Cine este pentru Domnul, să vină la mine!`` Şi toţi copiii lui Levi s'au strîns la el.

    27El le -a zis: ,,Aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeul lui Israel: ,Fiecare din voi să se încingă cu sabia; mergeţi şi străbateţi tabăra dela o poartă la alta, şi fiecare să omoare pe fratele, pe prietenul şi pe ruda sa.``
    28Copiii lui Levi au făcut după porunca lui Moise; şi aproape trei mii de oameni au pierit în ziua aceea din popor.

  • Dumnezeu ii promite poporului ales ca daca ei il vor sluji, acestia vor deveni superiori inamicului si ii vor putea ucide. Deasemenea a zis ca 100 de israeliti vor putea invinge 10.000 de oameni.(Levitic 26:7-8) 7Veţi urmări pe vrăjmaşii voştri, şi ei vor cădea ucişi de sabie înaintea voastră.
        8Cinci din voi vor urmări o sută, şi o sută din voi vor urmări zece mii, şi vrăjmaşii voştri vor cădea ucişi de sabie înaintea voastră.

    Cam atata ar fi suficient pentru a va dovedi ca Dumnezeu nu este chiar intruchiparea binelui si a dragostei.


Un comentariu:

  1. Corect! Dumnezeu este un criminal și un hot și un prădător! În Coran el spune"toata prada este a mea" va dați seama, un creator al Universului, are nevoie sa jefuiască și sa prade oamenii... Se vede clar minciuna și interesele, de a folosi ideea de Dumnezeu pentru a duce războaie de jaf și cotropire și expansiune coloniala minciuni și prostii, Minciuni Nobile, cum li se mai spun... Mult succes incontinuare!

    RăspundețiȘtergere