Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 Contradicţii din Biblie: Partea a IX-a- Dumnezeu prefera barbatii castrati?

Asta este de-a dreptul amuzant, sincer sa fiu, nici mie nu prea mi-a venit sa cred cand am vazut ca se vorbeste despre asa ceva in "sfanta" Biblie, "cuvantul Domnului" si asa mai departe. Oricum, sa vedem, deci, lui Dumnezeu ii plac barbatii castrati, sau nu?

(Matei 19:12) 12 Fiindcă sînt fameni, cari s'au născut aşa din pîntecele maicii lor; sînt fameni, cari au fost făcuţi fameni de oameni; şi sînt fameni, cari singuri s'au făcut fameni pentru Împărăţia cerurilor. Cine poate să primească lucrul acesta, să -l primească.``

dar, cu toate acestea...

(Deuteronom 23:1)23 Cel scopit sau famenul să nu intre în adunarea Domnului.


Oricum, eu zic sa va tineti "bijuteriile" in continuare pentru ca stau bine acolo unde stau.

2 comentarii:

  1. Toata biblia e alegorie. "Taina casatoriei" descrie de fapt relatia constient-subconstient. In orice plan al creatiei se manifesta un principiu masculin, care "insamanteaza" si un principiu feminin, care gesteaza si da expresie.In Ev dupa Toma, apare:"Simon Petru le-a spus-sa ne paraseasca Maria, caci femeile nu sunt vrednice de viata-" iar Iisus, imaginatia creatoare, intelectul luminat al omului, spune:"Eu Insumi o voi calauzi spre a o face barbat, ca astfel ea sa poata deveni un duh viu, asemanator barbatului; ca o femeie care se va face pe sine barbat va intra in Imparatia Cerurilor"... autocunoasterea , scoaterea si constientizarea fricilor din subconstient in constient...atunci omul va fi netemator, si nu vor fi diferente intre ceea ce el simte, gandeste, spune si face. Acest lucru mai este spus intr-o forma- "Cand veti face din doi unu, veti deveni fiii omului, si cand veti spune-munte, muta-te din loc- se va muta". In Cartea lui Enoh e scris astfel: "Cand va veni apocalipsa-care, apropo, inseamna REVELATIE- femeile isi vor lepada pruncii"...inseamna a avorta o sarcina toxica, a scoate din subconstient programele autolimitative, autodistructive. Foarte interesant e exprimata ideea in Numeri 5, "Apa de gelozie". "Femeia care a fost necredincioasa barbatului" semnifica un subconstient manipulat, conditionat, "insamantzat" de altcineva decat de tine insuti, arata cum poti sa-ti dai seama daca, sub hipnoza sau in copilarie ai primit conditionari mentale distructive. "Coapsa", daca luati un dictionar de concordantze biblice, semnifica "partile generative ale barbatului"...e un simbol falic al principiului masculin, constientul ce "insamanteaza" principiul feminin, "pantecele", care apoi nu face decat sa exprime in exterior ceea ce ai in interior. Deci "coapsa se va usca"...asta inseamna, sa intelegi si sa realizezi ca ai fost manipulat mental..."si-i va pricinui amaraciunea"...ceea ce vine din afara ta iti aduce suferintza, dizarmonii, esecuri. Un subconstient conditionat "nu are copii", fiindca nu poate emite idei si judecati proprii, in schimb femeia care "nu si-a inselat sotul" va avea copii. In Matei 19, avem "Ucenicii Lui I-au zis: „Dacă astfel stă lucrul cu bărbatul şi nevasta lui, nu este de folos să se însoare.”
    " Fiindcă sunt fameni, care s-au născut aşa din pântecele maicii lor; sunt fameni, care au fost făcuţi fameni de oameni; şi sunt fameni, care singuri s-au făcut fameni pentru Împărăţia cerurilor." Daca suntem atenti la logica, e ca si cum orice barbat care nu se "insoara" e "famen", adica eunuc...si in sensul alegoric, psihologic al bibliei, chiar asa este, e o alegorie a disciplinei mentale. Ideea apare si in Kybalion..."Principiul feminin tinde constant sa primeasca impulsuri, in timp ce principiul masculin tinde sa le dea si sa le exprime.Principiul feminin lucreaza pentru a zamisli ginduri, idei noi,el isi asuma lucrarea imaginatiei. Principiul masculin se multumeste sa-si asume munca “vointei” in diferitele sale faze.Principiul feminin, chiar lipsit de ajutorul activ al vointei principiului masculin, este apt sa zamisleasca energii mentale care sint rezultatul impulsiunilor primite de afara,in loc sa produca creatii mentale originale. Indivizii care sint capabili sa acorde o atentie continua si sa gindeasca constant la subiect intrebuinteaza cele doua principii mentale: principiul feminin pentru lucrul unei generari mentale active si vointa masculina pentru a stimula sipentru a intari partea creatoare a spiritului. Marea majoritate a indivizilor nu intrebuinteaza in realitate principiul masculin decit foarte slab; ei se multumesc sa traiasca conform gindurilor si ideilor trimise in al lor Eu(Moi) de catre spiritul altor indivizi (sefi, comandanti,oameni cu vointa puternica), deci primii traiesc si creaza dupa porunca si influenta altora.". Multumesc pentru rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe acest site, sunt postate multe versete scoase din contextul lor literar si cultural. 90% din cazuri Biblia trebuie citită în spiritul ei si nu invers

    RăspundețiȘtergere