Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 contradicţii din Biblie- Partea I: Câţi oameni a omorât căpitanul din armata lui David?

Bun, deci, după cum vedeţi, după o lungă perioadă de timp în care am stat tăcut, am revenit cu forţe proaspete! Şi nu, nu am găsit doar 10 contradicţii, am găsit mult mai multe, atâta doar că m-am gândit să nu umplu blog-ul cu topic-uri asemănătoare. Oricum, unele contradicţii sunt mai mult sau mai puţin semnificative, dar, o contradicţie este o contradicţie, mai ales când vine vorba de "cuvântul Domnului".
Şi cum spuneam, oare câţi oameni a ucis căpitanul din armata regelui David?
(2 Samuel 23:8) Iată numele vitejilor cari erau în slujba lui David. Ioşeb-Basşebet, Tahchemonitul, unul din fruntaşii căpeteniilor. El şi -a învîrtit suliţa peste opt sute de oameni, pe cari i -a omorît dintr'o dată. Ştiu, pare puţin cam exagerată povestea, dar asta e, aşa e în basme. Şi cu toate acestea: (1 Cronici 11:11) Iată, după numărul lor, vitejii cari erau în slujba lui David. Iaşobeam, fiul lui Hacmoni, unul din căpitanii de seamă. El şi -a învîrtit suliţa peste trei sute de oameni, pe cari i -a omorît dintr'o singură dată.

În concluzie, câţi oameni o fi omorât căpitanul lui David? nu se ştie, dar în schimb ştiţi ce spun toţi credincioşii: necunoscute sunt căile domnului, aşa că scapă ieftin de fiecare dată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu