Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Geneza: o explicaţie penibilă referitoare la formarea Pământului-Ziua I

În biblie scrie că de la începutul timpului, Dumnezeu a creat cerul şi Pământul   (Geneza 1:1) La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pămîntul.  Prin urmare, înainte de a fi existat ceva, această entitate numită Dumnezeu a stat o eternitate fără a face sau a gândi absolut nimic, daaaaar, deodată şi-o fi spus "frate, ce plictisitor este să stai singur fără să faci şi fără să gândeşti nimic", aşa că a creat raiul. Cam asta s-ar putea deduce din cele scrise în biblie. Unii oameni, gândindu-se la complexitatea Universului, îşi dau seama că acest vast Univers nu a fost creat aşa pur şi simplu din nimic. Ceea ce le scapă lor este faptul că cine a creat un Univers complex, trebuie să fie şi el complex la rândul lui, aşa că cine a creat creatorul complex (ştiu, e întortocheată întrebarea)? răspunsul lor este de cele mai multe ori "nimeni, creatorul a existat dintotdeauna". Atunci, din moment ce creatorul universului a putut apărea fără vreun creator anume, de ce să nu fi apărut şi Universul la rândul lui fără vreun anumit "designer". Unora nu le place să se gândească la problemele legate de infinitate pentru că ei gândesc pe un singur plan, o singură linie.
Oricum, revenind la subiectul principal. După cum ştiţi cu toţii, se spune că Dumnezeu a creat  apa, dar era întuneric beznă şi nu se putea vedea absolut nimic.(Geneza 1:2) Pămîntul era pustiu şi gol; peste faţa adîncului de ape era întunerec, şi Duhul lui Dumnezeu se mişca pe deasupra apelor. După care Dumnezeu a decis să aducă şi lumina pe Pământ. Care era sursa luminii respective? Tare bine ne-ar prinde lumină aşa fără sursă şi fără să plătim curent pe vremea asta de criză. Dar oricum, din moment ce Soarele şi alte stele nu fuseseră create decât a patra zi şi nu în prima (Geneza 1:14) Dumnezeu a zis: ,,Să fie nişte luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte; ei să fie nişte semne cari să arate vremile, zilele şi anii; se pare că cel sau cei care au scris biblia, nu ştiau că lumina are întotdeauna o sursă de la care să provină. Pe la sfârşitul primei zile, Dumnezeu decide să separe lumina de întuneric (aşa cum ştiţi voi, acolo unde nu este lumină, este întuneric şi invers; oare cum o fi arătând pe vremea aceea lumina prin preajma întunericului?) aşa că le separă, ducând la apariţia zilei şi a nopţii (succesiunea zilelor şi a nopţilor este determinată de rotirea Pământului în jurul soarelui şi vă reamintesc că Dumnezeu defapt a creat Soarele în a patra zi).

Un comentariu:

  1. Timpul intre geneza 1:1 si 1:2 este un timp nedefinit iar lumina fara nici o problema il putea avea ca sursa pe insasi Creatorul ei,nu? Dumnezeu este lumina!

    RăspundețiȘtergere