Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Biblia Sangeroasa-Partea a III-a:Sacrificiul-Pacatul Suprem

"Sacrificiu"...un cuvant deobicei spus de catre asa-zisii predicatori a caror interes este defapt acela de a goli buzunarele credinciosilor...naivilor. Sa ne gandim logic. Definitia cea mai corecta a cuvantului "Sacrificiu" ar putea fi cam asa: renuntarea la un obiect de o anumita valoare, in schimbul unui obiect de o valoare inferioara. Concluzia ar putea fi aceea ca sinonimul cuvantului "Sacrificiu" ar putea fi "Nedreptate" deoarece atunci cand ceva valoros este dat la schimb pentru un obiect nu chiar asa de valoros, nedreptatea tocmai a avut loc.
Unul din cele mai bune exemple a laturii ascunse a lui Dumnezeu este reprezentat de faptul ca el nu numai ca accepta sacrificiile, dar le si cere. Dumnezeu a cerut ca sangele sa fie varsat astfel incat el sa isi arate mila (Levitic 17:11) Căci viaţa trupului este în sînge. Vi l-am dat ca să -l puneţi pe altar, ca să slujească de ispăşire pentru sufletele noastre, căci prin viaţa din el face sîngele ispăşire. Cu mii de ani in urma, Dumnezeu accepta sangele animalelor in schimbul iertarii sale, dar nici macar moartea a milioane de animale nu a procurat suficient sange cat sa-l faca pe Dumnezeu sa isi potoleasca setea. Biblia ne "spune" ca oamenii trebuiau ucisi si facuti jertfa pentru potolirea setei sale. (Levitic 27:29) Niciun om închinat Domnului prin făgăduinţă nu va putea fi răscumpărat, ci va fi omorît. In ciuda faptului ca oamenii credinciosi din ziua de azi neaga faptul ca Dumnezeu a refuzat sacrificii umane, asta este exact ce erau executiile. Nici macar sangele uman procurat prin rastignirea lui Iisus nu era suficient pentru a-l face pe Dumnezeu sa ierte pacatele. Iar in cazul acesta, nedreptatea are loc din nou...varsarea sangelui pretios pentru un lucru fara valoare. 

Un comentariu:

  1. Frate, satana te-a prostit bine de tot! Arată-mi tu un om pe pământ care își da fiul la moarte ca ne iubește pe noi ceilalți oameni. Și da au fost sacrificii, da, a fost lege "dinte pentru dinte". Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veșnică.
    Ioan 3:16.

    RăspundețiȘtergere