Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 Contradicţii din Biblie: Partea a X-a- Dumnezeu poate sa faca orice?

Dupa mine, asta e cea mai interesanta contradictie, mai ales avand in vedere faptul ca toti crestinii aia spalati pe creier cred ca el poate sa faca orice. Ei bine da, poate, dar totodata nu poate. Fiti atenti:

(Geneza 18:14)14 Este oare ceva prea greu pentru Domnul?...


Ma rog, voi cei care ati citit Biblia, stiti ca versetul de mai sus are si continuare, dar care nu are vreo legatura cu discutia de aici.  In fine, tot in Biblie mai scrie si ca 

(Judecatori 1:19) 19 Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n'a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentrucă aveau cară de fer.


Si asta nu e tot, o sa prezint mai pe scurt versetele care se contrazic si va las pe voi sa trageti concluzia.

(Iov 42:1-2)42 Iov a răspuns Domnului, şi a zis:

,,Ştiu că Tu poţi totul, şi că nimic nu poate sta împotriva gîndurilor Tale``. ≠ (Marcu 6:5)N'a putut să facă nici o minune acolo, ci doar Şi -a pus mînile peste cîţiva bolnavi, şi i -a vindecat.

(Ieremia 32:17)17 ,Ah! Doamne Dumnezeule, iată, Tu ai făcut cerurile şi pămîntul cu puterea Ta cea mare şi cu braţul Tău întins: nimic nu este de mirat din partea Ta! ≠(Evrei 6:18)18 pentru ca, prin două lucruri neschimbătoare, în care este imposibil ca Dumnezeu să fie găsit mincinos


Bine, nu poate sa minta, dar asta tot inseamna ca e ceva ce nu poate sa faca.

Si cam atat cu contradictiile din Biblie, sper ca macar v-a dat de gandit capitolul asta, cum ca asa-zisul "cuvant al Domnului" nu are cum sa fie dictat de o fiinta absoluta din moment ce se contrazice pe el insusi. Ati putea gandi altfel, omul este imperfect, deci si ceea ce face este la randul lui imperfect, in acest caz fiind vorba de Biblie. 

6 comentarii:

  1. http://www.caleacrestina.ro/biblia/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci in prima zi face D-zeu lumina
      de abia in ziua a 4 a, face D-zeu soarele si luna si cica biblia e cuvantul lui D-zeu....Cum sa fie frate lumina in ziua a 1 a daca soare nici nu exista? :))))

      Ștergere
    2. Roagă-te sa primești înțelepciune, ca să intelegi ca nu soarele e lumina,ci Dumnezeu.El poate orice sa facă. Stai liniștit, totul se poate și fără tine!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere