Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Iisus Pacatos-Partea a IV-a: Lacomia

Iisus le zicea el oamenilor sa nu ravneasca la bunurile altora si sa nu fie lacom, dar ipocrizia lui iese inca odata la lumina.El traia "pe spinarile" celor din jurul sau, dar se pare ca au fost cazuri in care generozitatea oamenilor nu a fost suficienta asa ca A FURAT. In ziua Sabatului, el si discipolii sai au luat din porumbul fermierilor. Fiind intrebat de ce nu a respectat legea de a nu manca in ziua Sabatului, el a spus ca are acest drept din moment ce el este "Lordul Sabatului".
(Luca 6:1-5)1Într'o zi de Sabat, s'a întîmplat că Isus trecea prin lanurile de grîu. Ucenicii Lui smulgeau spice de grîu, le frecau cu mînile, şi le mîncau.
    2Unii dintre Farisei le-au zis: ,,Pentruce faceţi ce nu este îngăduit să faceţi în ziua Sabatului?``
    3Isus le -a răspuns: ,,Oare n'aţi citit ce a făcut David, cînd a flămînzit, el, şi cei ce erau împreună cu el?
    4Cum a intrat în Casa lui Dumnezeu, a luat pînile pentru punerea înaintea Domnului, a mîncat din ele, şi a dat şi celor ce erau cu el, măcar că nu era îngăduit să le mănînce decît preoţii?``
    5Şi le zicea: ,,Fiul omului este Domn chiar şi al Sabatului.``
Desigur, asta nu este tot. Nu numai ca a furat, dar au mai fost si cazuri in care si-a corupt discipolii punandu-i sa ii faca treaba murdara.(Luca 19:29-35) 29Cînd S'a apropiat de Betfaghe şi de Betania, înspre muntele numit al Măslinilor, Isus a trimes pe doi din ucenicii Săi,
    30şi le -a zis: ,,Duceţi-vă în satul dinaintea voastră. Cînd veţi intra în el, veţi găsi un măgăruş legat, pe care n'a încălecat nimeni niciodată: deslegaţi -l, şi aduceţi-Mi -l.
    31Dacă vă va întreba cineva: ,Pentruce -l deslegaţi?` să -i spuneţi aşa: ,Pentrucă Domnul are trebuinţă de el.``
    32Ceice fuseseră trimeşi, s'au dus şi au găsit aşa cum le spusese Isus.
    33Pe cînd deslegau măgăruşul, stăpînii lui le-au zis: ,,Pentruce deslegaţi măgăruşul?``
    34Ei au răspuns: ,,Domnul are trebuinţă de el.``
    35Şi au adus măgăruşul la Isus. Apoi şi-au aruncat hainele pe el, şi au aşezat pe Isus, călare deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu