Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

"Sex" in cuvantul domnului- partea a V-a: Mutilare sexuală

În primul rând, îmi cer scuze că nu am mai postat nimic nou de ceva vreme. A trebuit să fac ceva documentări dar tot în folosul blog-ului. Oricum, cum spuneam, da, aţi citit bine. Unul din cele mai bune exemple este pactul dintre Abraham şi Dumnezeu. Dumnezeu i-a promis lui Abraham că îl va face conducătorul Israelului în schimbul sângelui său, dar staţi, Dumnezeu nu i-a cerut sânge din orice loc, ci chiar din organul genital. Este ciudat faptul că Dumnezeu pune un bărbat să îi ofere drept ofrandă o bucată din penisul său pentru a-şi arăta credinţa. Circumcizia băieţilor era defapt considerată o jertfă pentru Dumnezeu. Acest ritual avea ca scop şi curăţarea sângelui "murdar" al mamei băiatului. Obsesia ciudată a lui Dumnezeu pentru piele este relatată în mai multe pasaje din biblie. El chiar a cerut exilarea copilului care nu a trecut prin circumcizie (Geneza 17:14) Un copil de parte bărbătească netăiat împrejur în carnea prepuţului lui, să fie nimicit din mijlocul neamului său: a călcat legământul Meu. De aici reiese o întrebare simplă: ce vină are copilul în toată treaba asta? De parcă la vârsta lui putea să spună "nu, mamă, nu am chef să fiu circumcis". În acest caz părinţii ar fi singurii vinovaţi. De asemenea, Dumnezeu intenţiona să înlăture această ameninţare omorându-l pe Moise deoarece fiul acestuia nu fusese circumcis (Exod 4:24) În timpul călătoriei, într-un loc unde a rămas Moise peste noapte, l-a întâlnit Domnul, şi a vrut să îl omoare. însă soţia lui Moise a luat o piatră, i-a tăiat prepuţul fiului său şi l-a aruncat la "picioarele" lui Moise, numindu-l pe acesta un soţ de sânge.
Şi cam atât despre partea perversa a bibliei. Oricum, obsesia fata de sex  şi mutilarea sexuala nu sunt singurele lucruri "dubioase" relatate in biblie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu