Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Evreii-tiranii care conduc lumea (partea I)

Evreii, poporul care a creat biblia, acea carte de poveşti şi culegere de mituri ale altor religii care au apărut pe Pământ înainte creştinismului cu mii de ani în urmă (vezi "Creştinismul: cea mai distructivă invenţie a omului- partile I-III"). Cum spuneam, poate mă credeţi nebun, dar scopul creării bibliei a fost împlinit şi anume: dominarea lumii. Acum în prezent sunt 14 milioane de evrei în lume dintre care : 7 milioane în America de sud şi de nord, 5 milioane în Asia, 2 milioane în Europa şi 100.000 în Africa. Şefii celor mai de succes afaceri sunt  sunt evrei. Ralph Lauren (Polo), Levis Strauss (Levi's Jeans), Howard Schultz (Starbuck's), Sergei Brin (Google), Michael Dell (Dell Computers), Larry Ellison (Oracle) Donna Karan (DKNY), Irv Robbins (Baskins & Robbins), Bill Rosenberg (Dunkin Donuts). Richard Levin este preşedintele Universităţii Yale. Evreii şi-au băgat nasul chiar şi în politica şi economia celei mai puternice ţări din lume (S.U.A). De exemplu: Henry Kissinger este secretar de stat american, Alan Greenspan a fost preşedinte al Rezervei Federale în timpul mandatelor lui Reagan, Bush, Clinton şi George W. Bush. Joseph Lieberman şi Madaleine Albright au fost secretari de stat american şi Robert Rubin- fost secretar al trezoreriei Statelor Unite. Bine înţeles, lor nu le-au ajuns doar Statele Unite ale Americii. Maxim Litinov a fost ministru de externe al URSS, David Marshall a fost primul prim-ministru al Singapore, Isaac Isaacs-guvernator general al Australiei, Benjamin Disraeli-om de stat britanic şi scriitor, Yevgeny Primakov- prim ministru rus, Jorge Sampaio a fost preşedintele Portugaliei, Herb Gray- vice prim-ministru al Canadei, Pierre Mendes - prim ministru al Franţei, Michael Howard- ministru de interne al Marii Britanii şi Bruno Kreisky- cancelar al Austriei.
Evreii s-au infiltrat chiar şi în cel mai eficient mijloc de spălare al creierilor (mass-media). Wolf Blitzer (CNN), Barbara Walters (ABC News), Eugene Meyer (Washington Post), Henry Grunwald (redactor-şef al Times), Katherine Graham (director al Washington Post), Joseph Lelyveld (redactor executiv la The New York Times) şi Max Frankel (tot de la New York Times). Cel mai renumit filantrop din istoria omenirii este şi el tot un evreu. În cazul în care nu ştiţi, este şi o vorbă referitoare la mass-media: "Mass-media este câinele de pază al politicii". Se spune chiar că un evreu a fondat Hollywood.

Un comentariu:

  1. Si ce are daca evreii sunt "smecheri"???ce are de aface Ralph Lauren (Polo), Levis Strauss (Levi's Jeans), cu isus si cu dumnezeu?Sunt total in ceata:|

    RăspundețiȘtergere