Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Geneza: o explicaţie penibilă referitoare la formarea Pământului-Ziua a VIIa

După ce dumnezeu şi-a terminat munca, el a trebuit să aibe o zi de odihnă. Trebuie să îl înţelegem pe săracul dumnezeu că muncind atâta, a avut nevoie de odihnă, cu toate că el şi-a petrecut "eternitatea anterioară" stând în neant fără a face absolut nimic. Dumnezeu s-a bucurat aşa de mult de acea zi de odihnă încât s-a gândit că toţi oamenii ar trebui să se bucure de odihnă în cea de a şaptea zi a săptămânii. El ameninţă că cei care vor munci duminica, vor fi pedepsiţi. În biblie scrie că un om a fost omorât de către "bunul" dumnezeu pentru că a ridicat un băţ în "sfânta" zi de duminică. Dar poate acel om strângea beţe pentru a face foc şi să gătească pentru familia lui, cine ştie? dar dumnezeu s-a gândit la asta oare? neeah. Dumnezeu e perfect? vedeţi să nu! ia aruncaţi o privire în jurul vostru şi veţi vedea, oameni înjurându-se unul pe celălalt din cele mai banale motive, sau chiar în "glumă", obsedaţi sexual, copii bătându-se, oameni dându-şi unul altuia în cap pentru o sumă infimă de bani, preoţi abuzând tinere, oameni făcându-şi cruce cu mâna dreaptă în timp ce ţin ţigara în mâna stângă şi multe altele. Dumnezeu are putere pe lumea asta? până şi cei care se bat cu pumnul în piept în public că sunt loiali lui dumnezeu din cinci cuvinte pe care le vorbesc, două sunt înjurături.

Un comentariu:

  1. Omul este liber sa aleaga drumul pe care va merge. Va fi acel drum cu Dumnezeu sau nu. Si doar in fata Lui fiecare din noi va raspunde pentru toate cele savarsite. Sunt doua imparatii, una e raiul si alta e iadul. NOI alegem spre care mergem

    RăspundețiȘtergere