Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Adevărata semnificaţie a crăciunului-EDIŢIE SPECIALĂ DE CRĂCIUN

După cum ştiţi voi toţi, se spune că de Crăciun s-a născut nazariteanul, şi pe lângă toatea astea, ce legătură are Moş Crăciun cu naşterea lui Iisus? ei bine nu are absolut nicio legătură. După cum ştiţi, Moş Crăciun este un bătrânel care locuieşte în Laponia şi care în fiecare an, în noaptea de crăciun zboară cu o sanie trasă de reni(unul din ei numindu-se Rudolf) prin toată lumea împărţind cadouri copiilor cuminţi. Nu ştiu ce părere aveţi voi, dar asta este DE-A DREPTUL PATETIC şi pe lângă asta nici măcar nu are vreo legătură cu imaginara naştere a lui Hristos. Adică împodobirea bradului, decoraţiunile, şi cadourile? ce legătură au toate astea cu simpaticul personaj numit Iisus Hristos? Şi totuşi de Crăciun se sărbătoresc aceste două lucruri. De ce? păi e simplu. Cei care au inventat creştinismul, au ataşat şi faza cu Moş Crăciun ca să îmbunătăţească şi mai mult imaginea creştinismului şi a acestei sărbători. Nu ştiu ce credeţi voi, dar din moment această sărbătoare are o mare legătură cu un personaj care nici măcar nu există(deci care a fost inventat), ar trebui să trezească ceva suspiciuni.
Şi, revenind la partea esenţială a articolului: Crăciunul este şi el inspirat din altă sărbătoare a unei religii care a apărut înaintea creştinismului cu sute de ani. În religia persanilor, pe 25 decembrie se sărbătorea naşterea zeului Mithra (daţi click pe nume pentru a accesa un articol care dovedeşte că eu nu fabulez) şi o sărbătoare romană a zeului Saturn.
Concluzia: da, dragii mei, până şi crăciunul a fost inspirat din alte sărbători, cu un scop pe care l-am mai comentat înainte şi anume: dominarea. Adică gândiţi-vă logic: nu e normal ca o religie care să aibe o sărbătoare în care se oferă cadouri de către cineva (care nici măcar nu există, dar ce mai contează atâta vreme cât toată lumea primeşte ceva frumos?) să inspire încredere şi să pară foarte atractivă? ei bine da, şi de ce? pentru că asta şi vroiau cei care au inventat creştinismul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu