Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Iisus omniprezentul

Aşa cum am mai spus şi înainte, Iisus nu este nimic altceva decât un amalgam de legende furate de la alte religii care au apărut cu mii de ani înaintea creştinismului şi o grămadă de predici inutile în care se poate reflecta foarte bine ipocrizia şi care sunt în contradictoriu cu ceea ce este relatat în biblie în legătură cu activitatea lui Iisus (citeşte articolele din seria "Iisus păcătos"). Din moment ce el este o invenţie scornită de mintea lacomă a evreilor (citeşte articolele din seria "Evreii-tiranii care conduc lumea"), structura şi caracteristicile acestuia pot fi modificate în funcţie de anumite perioade. Exact, oameni buni, Iisus, ca şi religia creştină a supravieţuit trecerii timpului şi schimbărilor datorită adaptărilor prin care acesta a trecut. De exemplu, în perioada inchiziţiei, biserica, creştină susţinea ideea comform căreia Pămţntul este plat, şi totuşi în biblie este un pasaj în care scrie că Pământul este rotund (Pildele lui Solomon, 8:31) Dezmierdandu-ma pe rotundul pamantului Lui si gasindu-mi placerea printre fiii oamenilor. Desigur, în cele din urmă, marii preoţi au recunoscut că Pământul este întradevăr rotund, salvând astfel onoarea şi credibilitatea creştinismului, sau ce o fi rămas din ele.
În anii '60 şi '70, Iisus era considerat hipiotul ideal (ştiţi că în acea perioadă, hipioţii aveau plete şi barbă, exact aşa cum era reprezentat Iisus în icoane). În evul mediu, în perioada cruciadelor, el era războinicil creştin, care conducea armata creştină, instigând la masacru.
El pare a fi peste tot şi în comformitate cu fiecare trend şi fiecare cultură (în cultura islamică, el este considerat un profet, iar unii oameni îl consideră pe Iisus ca fiind chiar un faraon). Ce este cel mai grav, este faptul că oamenii nu citesc "printre rânduri". Ei nu se gândesc, nu analizează ce vroia el să spună de fapt şi dor am prezentat multele gafe pe care acesta le-a făcut în articolele din seria "Iisus păcătos". Cei care l-au inventat (evreii), bine înţeles că pot spune despre el absolut orice. Povestea cu răstignirea este doar o scuză care să explice absenţa lui Iisus pe Pământ (logic, nu?).
Pe de o parte, el este celibatarul suprem, pe de altă parte, în ziua de azi, când absolut toţi oamenii de toate vârstele şi de ambele sexe nu se sfiesc să vorbească despre sex, deodată "în mod întâmplător" se descoperă faptul că Iisus ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Maria Magdalena!
De asemenea, se spune că Iisus ar fi călătorit mult, foarte mult chiar şi cu toate astea, nimeni, dar absolut nimeni nu l-a menţionat. Singurul document în care Iisus este menţionat, este  constituit de către biblie (carte care este specializată în domeniul religiei creştine, deci nu este nimic surprinzător legat de acest fapt banal). Şi nu în ultimul rând: parabolele. De fiecare dată când Iisus era întrebat ce ar face într-o anumită situaţie, el răspundea prin pilde, acestea putând fi interpretate în absolut orice mod posibil, fiind astfel posibil să se încadreze în orice situaţie. Şi dacă voi credeţi că dacă ar fi existat, Iisus v-ar fi iubit pe toţi în mod egal, VĂ  ÎNŞELAŢI AMARNIC!!! Dovada este următoarea: (Marcu 4:11-12) 11,,Vouă,`` le -a zis El, ,,v'a fost dat să cunoaşteţi taina Împărăţiei lui Dumnezeu; dar pentru ceice sînt afară din numărul vostru, toate lucrurile sînt înfăţişate în pilde;
    12pentruca, ,,măcar că privesc, să privească şi să nu vadă, şi măcar că aud, să audă şi să nu înţeleagă, ca nu cumva să se întoarcă la Dumnezeu, şi să li se ierte păcatele.``

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu