Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Biblia Sangeroasa-Partea I:Vampirul Insetat

Cele mai mari atrocitati pe care omul le-a putut suferi, au fost comise in numele lui Dumnezeu. Paginile bibliei sunt stropite cu sangele varsat pentru satisfacerea placerilor ciudate ale acelei entitati cunoscute sub numele de Dumnezeu.
Biblia ne dezvaluie o latura importanta a lui Dumnezeu si totusi ignorata de catre cititori, si anume, setea sa pentru sange. Inca de la primele sale contacte cu omul, Dumnezeu aceasta placere ciudata; a acceptat jertfa oferita de catre Abel, aceasta fiind constituita din sange si carne si a refuzat jertfa oferita de Cain, care era constituita din cereale si alte plante.  (Geneza 4:3-5)  3După o bucată de vreme, Cain a adus Domnului o jertfă de mîncare din roadele pămîntului.
    4Abel a adus şi el o jertfă de mîncare din oile întîi născute ale turmei lui şi din grăsimea lor. Domnul a privit cu plăcere spre Abel şi spre jertfa lui;
    5dar spre Cain şi spre jertfa lui, n'a privit cu plăcere. Cain s'a mîniat foarte tare, şi i s'a posomorît faţa.
Dumnezeu i-a spus omului ca varsarea de sange este ceruta spre iertarea pacatelor (Levitic 17:11) Căci viaţa trupului este în sînge. Vi l-am dat ca să -l puneţi pe altar, ca să slujească de ispăşire pentru sufletele noastre, căci prin viaţa din el face sîngele ispăşire. (Evrei 9:22) Şi, după Lege, aproape totul este curăţit cu sînge; şi fără vărsare de sînge, nu este iertare.
In vechiul testament, milioane de animale au fost masacrate iar sangele lor scurs pe altare si fiert, intr-o incercare disperata si totusi inutila a oamenilor de a-l multumi pe Dumnezeu. Fumul carnii arse si al sangelui clocotit constituiau o mireasma placuta lui Dumnezeu (Geneza 8:21) Domnul a mirosit un miros plăcut; şi Domnul a zis în inima Lui: ,,Nu voi mai blestema pămîntul, din pricina omului, pentrucă întocmirile gîndurilor din inima omului sînt rele din tinereţa lui; şi nu voi mai lovi tot ce este viu, cum am făcut. 
Chiar si sacrificiul lui Iisus a fost comparat cu placutul miros al jertfei animale (Efesieni 5:2) Trăiţi în dragoste, dupăcum şi Hristos ne -a iubit, şi S'a dat pe Sine pentru noi ,,ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros``, lui Dumnezeu. De ce este sangele asa de dulce pentru acest zeu vampiric? De ce este ceruta varsarea de sange pentru iertarea pacatelor de catre acest zeu "milostiv"? "Nu pune aceste intrebari, doar crede", asta vi se va spune de catre preoti si alti oameni care sunt dornici sa va manipuleze si sa va stoarca de bani. 

4 comentarii:

  1. Acel vampir insetat de sange care apare in levitic nu este nimeni altul decat satana , care fuge de fagaduinta si cere sacrificiu , pofteste la lucruri biologice si scarboase .
    Dupa cum ti-am mai zis in celelate citate , tu nu ai observat diferenta, ai luat totul motamo si nu ai cernut informatia .
    Daca ai observat Apostolul Pavel ne spune clar ca vechea lege data de Moise este moarta si nu duce spre mantuire , pentru ca acolo era totul la nivel lumesc .
    In schimb Pavel ne spune ca adevratata legatura cu Dumnezeu Tatal se face prin fagaduinta .
    Deaceea apar contradictii pentru ca in vechiul testament apar si invataturi satanice sau demonice , amestecate cu cele divine .
    Hristos mai spune in evanghelia lui Ioan ca toti cei care au fost inainte de El au fost hoti si talhari si au sarit in staul , au risipit oile si lea dus in ratacire ( aici face referire la demonii inselatori inclusiv falsii proroci si la cei care au tradat si nu au avut curaj sa marturiseasca cuvantul lui Dumnezeu asa cum trebuie).

    RăspundețiȘtergere
  2. Pavel catre evrei ( 9:8,9,10,11,12 )

    8. Prin aceasta, Duhul Sfânt ne lămureşte că drumul către Sfânta Sfintelor nu era să fie arătat, câtă vreme cortul întâi mai sta în picioare,
    9. Care era o pildă pentru timpul de faţă şi însemna că darurile şi jertfele ce se aduceau n-aveau putere să desăvârşească cugetul închinătorului.
    10. Acestea erau numai legiuiri pământeşti - despre mâncăruri, despre băuturi, despre felurite spălări - şi erau porunci până la vremea îndreptării.
    11. Iar Hristos, venind Arhiereu al bunătăţilor celor viitoare, a trecut prin cortul cel mai mare şi mai desăvârşit, nu făcut de mână, adică nu din zidirea aceasta;
    12. El a intrat o dată pentru totdeauna în Sfânta Sfintelor, nu cu sânge de ţapi şi de viţei, ci cu însuşi sângele Său, şi a dobândit o veşnică răscumpărare.

    Hristos a dat la oparte vechea lege care nu ducea la mantuire , pentru ca era facuta pe simtamant lumesc si demonic si nu ducea nicaieri .
    Oamenii au trait in intuneric si cu si fara aceasta lege .
    Hristos este calea adevarul si viata, lumina vesnica ce nu fusese vazuta de nici un om .

    RăspundețiȘtergere
  3. Dc nu merge a 2 a parte??

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca este Vb despre Satan dece i-l numește Domnul?!

    RăspundețiȘtergere