Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Iisus Pacatos-Partea a VIII-a: Alte nedreptati comise de Iisus

Asta este ultima parte in care il "laud" pe nazdravanul de Iisus. Dar inainte de toate, as dori sa imi cer scuze cititorilor mei pentru faptul ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic. A trebuit sa rezolv ceva probleme personale dar de acum inainte totul va fi ok.
Asa, si cum spuneam, Iisus spunea ca nu este deloc bine sa minti, ori poate vroia sa spune ca nu e bine sa nu minti  Ioan 5:3131Dacă Eu mărturisesc despre Mine însumi, mărturia Mea nu este adevărată. O alta minciuna pe care Iisus le-a spus-o apostolilor sai este aceea ca ei nu vor muri inainte de cea de a doua sa venire pe Pamant. Matei 16:28 28Adevărat vă spun că unii din cei ce stau aici nu vor gusta moartea pînă nu vor vedea pe Fiul omului venind în Împărăţia Sa.  Apocalipsa 3:11 11Eu vin curînd. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa.
Iisus a si furat  Luca 19:29-35 29Cînd S'a apropiat de Betfaghe şi de Betania, înspre muntele numit al Măslinilor, Isus a trimes pe doi din ucenicii Săi,
    30şi le -a zis: ,,Duceţi-vă în satul dinaintea voastră. Cînd veţi intra în el, veţi găsi un măgăruş legat, pe care n'a încălecat nimeni niciodată: deslegaţi -l, şi aduceţi-Mi -l.
    31Dacă vă va întreba cineva: ,Pentruce -l deslegaţi?` să -i spuneţi aşa: ,Pentrucă Domnul are trebuinţă de el.``
    32Ceice fuseseră trimeşi, s'au dus şi au găsit aşa cum le spusese Isus.
    33Pe cînd deslegau măgăruşul, stăpînii lui le-au zis: ,,Pentruce deslegaţi măgăruşul?``
    34Ei au răspuns: ,,Domnul are trebuinţă de el.``
    35Şi au adus măgăruşul la Isus. Apoi şi-au aruncat hainele pe el, şi au aşezat pe Isus, călare deasupra.
Si cam atata despre Iisus. Desigur nu este chiar totul, exista si dovezi comform carora se spune ca defapt Iisus este o inventie a evreilor de a ne manipula pe noi toti si daca stati bine si va ganditi asta ar cam fi adevarat din moment ce ei au spus ca l-au ucis eventual ca sa explice absenta lui pe Pamant. Oricum sper ca v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu