Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

"Sex" in cuvantul domnului- partea I:o scurta introducere

In "sfanta" biblie se spune ca este scris cuvantul domnului. Daca este asa, inseamna ca Dumnezeu nu este in stare sa asculte nici macar de proprille sale porunci si anume cea in care este interzis desfraul. Dintotdeauna biblia este cea mai citita carte( atentie, am zis "citita" , nu "studiata"). Au fost vandute peste 2 miliarde de copii scrise in mai mult de 1,800 de limbi. Biblia ne "spune" ca Dumnezeu este perfect. De asemenea ne spune ca fiecare cuvant al sau este pur. Nu stiu ce credeti voi, dar eu nu cred o iota din ce scrie in biblie. Daca in biblie scrie aceste lucruri, inseamna ca nu ar trebuie sa contina nimic vulgar, profan, obscen, violent, imoral, etc. Crestinii declara sus si tare ca ei sustin moralitatea si bunul-simt, dar intr-un mod ironic o mare parte din ei aplica predicile scrise in biblie. Va avertizez de pe acuma ca acest articol va contine texte obscene, imorale dar care sunt luate chiar din "sfanta" biblie. Unul dintre motivele pentru care cititorii bibliei neaga existenta textelor obsecene in aceasta carte este acela ca ei nu inteleg engleza veche folosita in secolul al XVII-lea. (Ezechiel 23:20) 20Ea s'a aprins după nişte necuraţi, a căror carne era ca a măgarilor, şi a căror apropiere era ca a armăsarilor. Sper ca v-ati prins la ce se referea prin termenul "carne". Desigur, fiind vorba de o excrocherie, au fost modificate cateva pasaje din biblie astfel incat nu vor suna "murdar" Mentionez ca in fiecare an apare cate o versiune a bibliei, inlaturand de fiecare data cate un text care ar putea da de gol adevarata faţă a lui Dumnezeu.De exemplu cest pasaj a fost modificat de 2 ori. 

3 comentarii:

  1. În http://www.biblegateway.com/passage/?search=Ezekiel+23&version=CEB
    scrie:
    She lusted after their male consorts, whose sexual organs were like those of donkeys, and whose ejaculation was like that of horses.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ezechiel 23:20Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

    20 A poftit după amanţii[a] ei cu mădularele cât ale măgarilor şi cu multă sămânţă precum caii.

    de pe biblegetway :))

    RăspundețiȘtergere