Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

"Sex" in cuvantul domnului- partea a III-a: "Prea mult" este intotdeauna mai bun decat "insuficient"

Spre dezamăgirea creştinilor din ziua de azi, în biblie scrie că un om se poate însura cu câte femei doreşte el

(Exod 21:10-11) 10Dacă -i va lua o altă nevastă, nu va scădea nimic pentru cea dintîi din hrană, din îmbrăcăminte, şi din dreptul ei de soţie.

    11Dacă nu -i face aceste trei lucruri, ea va putea ieşi, fără nicio despăgubire, fără să dea bani.
  (Deuteronom 21:15) 15Dacă un om, care are două neveste, iubeşte pe una şi nu iubeşte pe cealaltă, şi dacă are copii cu ele, din cari întîiul născut este de la nevasta pe care n'o iubeşte.
Omaneii din biblie au profitat din plin de acest lucru deoarece ei prin "neveste" înţelegeau slugi sau concubine. Termenul "concubină" vine din limba latină şi care înseamnă "cea cu care să trăieşti" iar în ebraică, definiţia acestui cuvânt este "femeie cumpărată ca sclavă sau pentru a satisface nevoile sexuale a bărbatului care a cumpărat-o ori pentru a îndeplini rolul de mamă adoptiva în cazul în care soţia stăpânului ei e stearpă (incapabilă sa facă, copii). În biblie scrie că un tată avea dreptul de a-şi vinde fiica drept sclavă sexuală. 

(Exod 21:7-9) 7Dacă un om îşi va vinde fata ca roabă, ea să nu iasă cum ies robii.

    8Dacă nu va plăcea stăpînului ei, care o luase de nevastă, el să -i înlesnească răscumpărarea; dar nu va avea dreptul s'o vîndă unor străini, dacă nu-şi va ţinea cuvîntul.
    9Dacă o dă de nevastă fiului său, să se poarte cu ea după dreptul fiicelor. 
Abraham a facut sex cu slujnica soţiei sale (Geneza 16:4) 4El a intrat la Agar, şi ea a rămas însărcinată. Cînd s'a văzut ea însărcinată, a privit cu dispreţ pe stăpînă-sa. Iar stăpânii multor triburi din Israel s-au "inspirat" de la Iacob care a facut sex cu slujnicele soţiilor sale.

(Geneza 30:4-5) 4Şi i -a dat de nevastă pe roaba ei Bilha; şi Iacov s'a culcat cu ea.

    5Bilha a rămas însărcinată, şi a născut lui Iacov un fiu. 

(Geneza 30:7) 7Bilha, roaba Rahelii, a rămas iar însărcinată, şi a născut lui Iacov un al doilea fiu. (Geneza 30:9-12) 9Cînd a văzut Lea că nu mai naşte, a luat pe roaba sa Zilpa, şi a dat -o lui Iacov de nevastă.

    10Zilpa, roaba Leii, a născut lui Iacov un fiu.
    11,,Cu noroc!`` a zis Lea. De aceea i -a pus numele Gad (Noroc).
    12Zilpa, roaba Leii, a născut un al doilea fiu lui Iacov.
Poligamia sau căsătoria cu mai multe femei a fost practicată de multe personaje biblice cunoscute precum Abraham, Iacob, Regele David, Abijah, Jehoiada, Gideon şi desigur Regele Solomon cu cele şapte sute de femei şi trei sute de concubine. În ziua de azi, Mormonii sunt persecutaţi de către creştini în Statele Unite deoarece aceştia au încercat sa continue acest obicei pe care Dumnezeu l-a stabilit în "sfânta" biblie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu