Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

"Sex" in cuvantul domnului- partea a IV-a: Intrare Forţată

În biblie sunt scrise multe poveşti în care este implicat violul. Lot era dispus sa îşi dea fiicele oamenilor din Sodoma (menţionez ca fiicele lui Lot erau lesbiene) numai ca să îi "păstreze" pe noii-veniţi numai pentru el.

(Geneza 19:4-8) 4Dar nu se culcaseră încă, şi oamenii din cetate, bărbaţii din Sodoma, tineri şi bătrîni, au înconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colţurile.

    5Au chemat pe Lot, şi i-au zis: ,,Unde sînt oamenii cari au intrat la tine în noaptea aceasta? Scoate -i afară la noi, ca să ne împreunăm cu ei.``
    6Lot a ieşit afară la ei la uşă, a încuiat uşa după el,
    7şi a zis: ,,Fraţilor, vă rog, nu faceţi o asemenea răutate!
    8Iată că am două fete cari nu ştiu de bărbat; am să vi le aduc afară, şi le veţi face ce vă va plăcea. Numai, nu faceţi nimic acestor oameni, fiindcă au venit supt umbra acoperişului casei mele.``
Mai târziu, fiicele lui Lot, l-au violat după ce l-au îmbătat astfel încât el sa nu poată opune rezistenţă sau să fie conştient de ceea ce face. (Geneza 19:33) 33Au făcut dar pe tatăl lor de a băut vin în noaptea aceea; şi cea mai mare s'a dus şi s'a culcat cu tatăl ei. El n'a băgat de seamă nici cînd s'a culcat ea, nici cînd s'a sculat. Şi, aşa cum am mai spus în partea a doua despre incest, Amnon şi-a violat sora, Tamar.
Negociind cu un violator oferindu-i mâna fiicei sale ar părea barbar pentru cititorii zilelor noastre dar în biblie scrie că dacă un bărbat a violat o femeie care nu era promisă nimănui, bărbatul respectiv trebuia să plătească tatălui femeii violate o taxă iar femeia violată era obligată să se mărite cu cel care a comis fapta respectivă.
(Exod 22:16-17) 16Dacă un om înşală pe o fată nelogodită, şi se culcă cu ea, îi va plăti zestrea şi o va lua de nevastă.
    17Dacă tatăl nu vrea să i -o dea, el va plăti în argint preţul zestrei cuvenite fetelor.

  (Deuteronom 22:28-29)  28Dacă un om întîlneşte o fată fecioară nelogodită, o apucă cu sila şi se culcă cu ea, şi se întîmplă să fie prinşi,
                                        29omul care s'a culcat cu ea să dea tatălui fetei cincizeci de sicli de argint; şi, pentrucă a necinstit -o, s'o ia de nevastă, şi nu va putea s'o gonească, toată viaţa lui.

Una din cele mai dezgustătoare poveşti biblice spune că un om care călătorea pe teritoriul tribului israelit Benjamit, alături de concubina sa s-a oprit la casa unui bătrân, dar într-o zi, mai mulţi oameni au trecut pe la acea casă şi au vrut să îl violeze pe bărbat. Bătrânul a încercat să îl scape pe musafir din belele, oferindu-le oamenilor pe fiica sa virgină şi pe concubina călătorului. Omaneii au acceptat şi le-au abuzat toată noaptea. După ce răsare soarele, bărbaţii o eliberează pe concubină, iar aceasta se târăşte până la casa bătrânului şi moare în faţa uşii. Bărbatul iese la uşă, îşi vede concubina şi îi spune că trebuie să meargă să îşi continue călatoria. Dar în cele din urmă el îşi dă seama că femeia e moartă, aşa că îi taie cadavrul în 12 bucăţi şi le trimite prin toată ţara pentru a le arăta tuturor israeliţilor cu câtă cruzime au fost trataţi de către benjamiţi. 

(Judecatori 19:16-29) 16Şi iată că un bătrîn se întorcea seara dela munca cîmpului; omul acesta era din muntele lui Efraim, locuia pentru o vreme la Ghibea, şi oamenii din locul acela erau Beniamiţi.

    17El a ridicat ochii şi a văzut pe călător în piaţa cetăţii. Şi bătrînul i -a zis: ,,Încotro mergi, şi de unde vii?``
    18El i -a răspuns: ,,Venim din Betleemul lui Iuda şi mergem pînă la marginea muntelui lui Efraim, de unde sînt. Mă dusesem la Betleemul lui Iuda, şi acum mă duc la casa Domnului. Dar nu se găseşte nimeni să mă primească în casă.
    19Avem însă paie şi nutreţ pentru măgarii noştri; avem şi pîne şi vin pentru mine, pentru roaba ta, şi pentru băiatul care este cu robii tăi. Nu ducem lipsă de nimic.``
    20Bătrînul a zis: ,,Pacea să fie cu tine! Toate nevoile tale le iau asupra mea, numai să nu rămîi în piaţă peste noapte.``
    21L -a dus în casa lui, şi a dat nutreţ măgarilor. Călătorii şi-au spălat picioarele; apoi au mîncat şi au băut.
    22Pe cînd se veseleau ei, iată că oamenii din cetate, nişte fii ai lui Belial, oameni stricaţi, au înconjurat casa, au bătut la poartă, şi au zis bătrînului, stăpînul casei: ,,Scoate pe omul acela care a intrat la tine, ca să ne împreunăm cu el.``
    23Stăpînul casei a ieşit la ei, şi le -a zis: ,,Nu, fraţilor, vă rog să nu faceţi un lucru aşa de rău; fiindcă omul acesta a intrat în casa mea, nu săvîrşiţi mişelia aceasta.
     24Iată că am o fată fecioară, şi omul acesta are o ţiitoare; vi le voi aduce afară: necinstiţi-le, şi faceţi-le ce vă va plăcea. Dar nu săvîrşiţi cu omul acesta o faptă aşa de nelegiuită``.
    25Oamenii aceia n'au vrut să -l asculte. Atunci omul şi -a luat ţiitoarea, şi le -a adus -o afară. Ei s'au împreunat cu ea, şi şi-au bătut joc de ea toată noaptea pînă dimineaţa: şi i-au dat drumul cînd se lumina de ziuă.
    26Către ziuă, femeia aceasta a venit şi a căzut la uşa casei omului la care era bărbatul ei, şi a rămas acolo pînă la ziuă.
    27Şi dimineaţa, bărbatul ei s'a sculat, a deschis uşa casei, şi a ieşit ca să-şi urmeze drumul mai departe. Dar iată că femeia, ţiitoarea lui, era întinsă la uşa casei, cu mînile pe prag.
    28El i -a zis: ,,Scoală-te, şi haidem să mergem!`` Ea n'a răspuns. Atunci bărbatul a pus -o pe măgar, şi a plecat acasă.
    29Cînd a ajuns acasă, a luat un cuţit, a apucat pe ţiitoarea lui, şi a tăiat -o mădular cu mădular în douăsprezece bucăţi, pe cari le -a trimes în tot ţinutul lui Israel.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu