Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Geneza: o explicaţie penibilă referitoare la formarea Pământului-Ziua a IIa

În cea de a doua zi, Dumnezeu încă mai înota fără direcţie prin imensa masă de apă, aşa că decide să despartă acea întindere de apă în două părţi, dar faza curioasă este următoarea: el numeşte acel spaţiu ca fiind raiul * 
(Geneza 1:6-8) Dumnezeu a zis: ,,Să fie o întindere între ape, şi ea să despartă apele de ape.``Şi Dumnezeu a făcut întinderea, şi ea a despărţit apele cari sînt dedesuptul întinderii de apele cari sînt deasupra întinderii. Şi aşa a fost.Dumnezeu a numit întinderea cer. Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a douaConcluzia: cerul se află între două întinderi de apă. Logica: niciuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu