Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Geneza: o explicaţie penibilă referitoare la formarea Pământului-Ziua a IIIa

În cea de a treia zi a Genezei, dumnezeu adună suprafaţa inferioară a apei, formând o suprafaţă plată cu patru colţuri. (Ezekiel 7:2) Şi tu, fiul omului, ascultă: aşa vorbeşte domnul, dumnezeu, despre ţara lui Israel: vine sfârşitul, vine sfârşitul peste cele patru margini ale ţării! (Apocalipsa 7:1) După aceea am văzut patru îngeri, care stăteau în picioare în cele patru colţuri ale Pământului. Ei ţineau cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe Pământ, nici pe mare nici peste vreun copac. Pe această masă de apă, dumnezeu a creat pământul cu iarbă, plante, fructe. Cu toate astea nu sunt menţionate plantele subacvatice. În fine, haideţi să aruncăm o privire la aspectul Pământului descris în biblie din acest punct de vedere. Când îmi imaginez lumea descrisă în biblie, mă întreb de ce evreii ar crede că dumnezeu a pus o întindere de apă deasupra raiului. Motivul pentru care oamenii chiar cred aşa ceva este acela că ei considerau ploaia ca fiind apă vărsată prin ferestrele raiului care susţin suprafaţa de apă de deasupra Pământului ( ca să vedeţi ce tâmpenie). Dumnezeu, când a inundat Pământul, a făcut-o deschizând aceste ferestre, lăsând astfel apa de deasupra să curgă pe Pământ (Geneza 7:11) În anul al şaselea al vieţii lui Noe, în luna a doua, în ziua a şaptesprezecea a lunii, în ziua aceea, s-au rupt toate izvoarele Adâncului celui mare şi s-au deschis stăvilarele cerului. De asemenea, evreii credeau că această suprafaţă de apă era susţinută de coloane (Iov 26:11) Stâlpii cerului se clatină şi se înspăimântă la ameninţarea lui. Ei credeau că nu numai apele sunt susţinute de stâlpi, ci şi pământul (1Samuel 2:8) El ridică din pulbere pe cel sărac, ridică din gunoi pe cel lipsit ca să-i pună să şadă alături cu cei mari. Şi le dă moştenire un scaun de domnie îmbrăcat cu slavă; Căci ai domnului sunt stâlpii pământului, şi pe ei a aşezat el lumea. (Psalmi 75:3) Poate să se cutremure pământul cu locuitorii lui: căci eu îi întăresc stâlpii. Ei credeau că atunci când dumnezeu mişca stâlpii, producea cutremure (Iov 9:6) Zguduie Pământul din temelia lui, de i se clatină stâlpii. Ştiinţa modernă ne-a demonstrat nouă tuturor că acest concept al bibliei este absurd (pe lângă multe altele). Acest fapt ar trebui să demonstreze că biblia nu este nimic altceva decât o carte de poveşti, plină de mituri şi superstiţii şi totuşi oamenii cred în aşa ceva.

Un comentariu:

  1. cred ca inainte sa critici cuvintul Lui Dumnezeu mai intii analizeaza singur/a, apoi fa asa publicatii. In biblie nu se scrie mura in gura ca la prosti, Biblia vorbeste cu metafore, epitete,comparatii etc. Da unele momente mai apar intrebari. dar cine suntem noi sa criticam BIBLIA ?

    RăspundețiȘtergere