Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Arca lui Noe

Creştinilor li se bagă în cap acea poveste în care, chipurile, Dumnezeu l-a salvat pe Noe, familia lui Noe şi o parte din animale de la potop şi totuşi nu este precizat că Dumnezeu, în "bunătatea" şi "dragostea" lui, i-a lăsat pe ceilalţi oameni (printre care şi copii, prunci etc.) şi pe celelalte animale să moară înecate.Un dumnezeu atât de bine-organizat şi cinstit cu toţi oamenii ar fi găsit o metodă mai bună de a curăţa de păcat omenirea. Nu putea să-l trimită pe Iisus mai devreme (care oricum, el fusese trimis să îi salveze doar pe evrei şi care oricum, aşa cum am mai scris, nu era mare lucru de capul lui). În biblie scrie că lui Dumnezeu îi pare chiar rău că a creat omul (deci e clar că până şi el recunoaşte că a greşit şi cu toate astea lumea îl crede perfect) (Geneza 6:6)  6I -a părut rău Domnului că a făcut pe om pe pămînt, şi S'a mîhnit în inima Lui. Şi când mă gândesc că lumea îl iubeşte pe Dumnezeu şi se amăgesc că şi el îi iubeşte şi dor în biblie sunt relatate foarte clar nişte lucruri foarte evidente. Măi, oameni buni, înainte să judecaţi sau să trageţi o concluzie, faceţi cercetări, nu vă aruncaţi aşa cu capul înainte! Şi cum spuneam, în biblie scrie că Dumnezeu îşi doreşte să nu îl fi creat pe om vreodată şi totuşi, tot în biblie scrie că Dumnezeu nu se căieşte pentru greşelile comise, deoarece el nu greşeşte niciodată precum omul  ( 1 Samuel 15:29)  29Cel ce este tăria lui Israel nu minte şi nu Se căieşte, căci nu este un om ca să -I pară rău.`` În concluzie, lui Dumnezeu îi pare rău pentru greşelile făcute sau nu? răspuns: ... . Oricum, tot ce ştim acum este că Dumnezeu comite greşeli. Şi totuşi, dacă lui Dumnezeu i-a părut rău că l-a făcut pe om, de ce nu l-a putut face să dispară pur şi simplu? de ce un zeu atotputernic ca Dumnezeu(aşa cum pretinde că este) nu a putut face asta pur şi simplu? Răspunsul este simplu: Dumnezeu adoră să îl facă pe om să sufere (citeşte şi articolele din seria "Biblia sângeroasă"). Şi din treaba asta, nu au avut de suferit doar oamenii care l-au făcut pe Dumnezeu să îi pară rău că i-a creat, ci şi copii inocenţi şi animalele nevinovate. Imaginaţi-vă voi, oameni buni, grămada de cadavre plutind pe ape, case prăbuşindu-se, animale suferind, copii mici înecându-se, toţi murind în chinuri groaznice, victime ale cruzimii "preamilostivului" Dumnezeu. Oricum, mai sunt multe pasaje din biblie care confirmă sadismul lui Dumnezeu şi a oamenilor lui, iar unul dintre acela pasaje este acesta : (Psalmi 137:9)  9Ferice de cine va apuca pe pruncii tăi, şi -i va zdrobi de stîncă!
Nimeni altcineva nu mai fusese avertizat de potopul care urma să vină, ci Noe era singurul! Logic ar fi fost ca un Dumnezeu bun, milostiv, iubitor etc. aşa cum pretinde el că este, le-ar fi acordat oamenilor o a doua şansă, avertizându-i şi dându-le timp să se îndrepte (tu cum ai fi procedat dacă ai fi fost în locul lui Dumnezeu?). Mulţi oameni cred că lui Noe i s-a cerut să ia câte două animale din fiecare specie . Greşit! Lui Noe i se ceruse să ia două dintre toate animalele care erau considerate ca fiind "necurate" şi de asemenea, i se mai ceruse să ia şi 7 din toate anumalele "curate" şi dintre păsări. Motivul pentru care Dumnezeu vroia ca Noe să facă asta este destul de evident din moment ce după ce trecuse potopul, Noe a luat animalele "curate" din arcă, le-a omorât şi le-a oferit lui Dumnezeu drept ofrandă. În concluzie, Dumnezeu nu a decis ca o parte din animale să fie salvate pentru că îi era milă de ele, ci ca să nu rămână în pană de ofrande.  Lui Dumnezeu îi place aşa de mult mirosul ofrandei, încât decide să nu mai omoare nicio fiinţă niciodată (Geneza 8:21)  21Domnul a mirosit un miros plăcut; şi Domnul a zis în inima Lui: ,,Nu voi mai blestema pămîntul, din pricina omului, pentrucă întocmirile gîndurilor din inima omului sînt rele din tinereţa lui; şi nu voi mai lovi tot ce este viu, cum am făcut.
După ce potopul trece, Dumnezeu creează un curcubeu pentru a le arăta oamenilor că nu va mai comite distrugeri cu apă (poate cu foc, dar nu cu apă). După ce potopul trecuse, Noe a coborât din arcă şi a plantat o vie pentru a face vin. După asta, s-a îmbătat şi a început să alerge gol puşcă .
Deci Dumnezeu decise ca salvatorul întregii omeniri şi singurul demn de a mai trăi să fie un beţivan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu