Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Scopul creştinismului

Cu destule cercetări, creştinismul şi oamenii de la "temelia" acestei religii pot fi deconspiraţi foarte uşor, dezvăluind adevăratul lor scop( martorii lui Iehova constituie un exemplu foarte bun pentru acest caz, ei care au furat conceptul de Crăciun şi de Paşte de la alte religii care apăruseră cu mii de ani înaintea creştinismului). Creierele lor au fost spălate de asemenea şi de către aşa-numitul Mesia care, aşa cum v-am demonstrat în postările mele anterioare, şi el este un concept furat de la alte religii( sunt vreo 18 zei care şi ei, la rândul lor au fost crucificaţi sau spânzuraţi cu un anumit scop; de exemplu Odin care a fost spânzurat de un copac). Nimic, dar absolut nimic nu aparţine creştinismului, totul a fost furat şi mutilat. De asemenea, capii creştinismul au folosit un regim de teroare similar cu cel al comunismului pentru a asigura spălarea creierelor şi a fi siguri că nimeni, dar absolut nimeni nu se va putea documenta şi deconspira. Aduceţi-vă aminte de Inchiziţie, acea perioadă în care preoţii creştini ajunseseră în stadiul în care puteau să controleze până şi minţile oamenilor, băgându-le în cap cu forţa anumite idei stupide cum ar fi faptul că pământul ar fi plat dar, mulţumită lui Galilei Galilei, această teorie s-a dovedit într-un final a fi falsă, iar preoţii, în loc să îi mulţumească pentru că i-a iluminat pe toţi în privinţa asta, ei l-au ars pe rug. De ce? simplu! pentru că iluminarea minţilor oamenilor nu a fost în planul preoţilor, ci dimpotrivă, prostirea oamenilor era scopul lor, astfel încât să îi domine total. Ceea ce este îngrijorător, este faptul că şi în ziua de azi funcţionează cam acelaşi sistem, doar că de data asta este bine-mascat sub paravanul unei religii morale care îi învaţă pe oameni de bine, în timp ce biblia "colcăie" de texte imorale în care sunt relatate violuri, acte de incest, sacrificii umane şi animale în numele lui Dumnezeu, masacre, fel de fel de explicaţii penibile şi ilogice (aşa cum am scris în postările mele anterioare). De ce? simplu!(din nou) Pentru că trăim în era omului leneş, cel care preferă să îi fie făcută treaba de către altcineva. Omul face greseala de a se lua dupa instinct, instinctul care ii  dicteaza sa accepte spiritul gregar si datorita acestui spirit, omul gandeste ceva in gen "daca ceilalti fac acelasi lucru fara sa pateasca ceva, hai sa il fac si eu" si se arunca cu capul inainte fara sa gandeasca. Un alt lucru care ar trebui sa dea de banuit este numarul foarte mare de biserici. Cititi acest fragment pe care l-am luat de pe site-ul http://in.plata-domnului.ro/ :
"In Romania sunt 18.300 de biserici; doar 4.700 de scoli generale stau la dispozitia copiilor. 

In Romania, in ultimii 15 ani, s-a inaugurat cate o biserica noua la fiecare doua zile; nota de plata fiind achitata, intr-o masura semnificativa, de bugetul de stat sau de catre bugetele locale. In Romania, in aceeasi perioada, din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educatiei, s-au desfiintat peste 21.000 de unitati de invatamant, echivalent cu disparitia a patru scoli in fiecare zi a fiecarui an! 

In Romania se doreste extinderea bazei de impozitare; drept urmare sunt taxate medicamentele, tichetele de cresa si de masa, pensiile. In Romania, cu toate ca se doreste extinderea bazei de impozitare, cultele religioase, desi ofera servicii numeroase si diverse, depasind cu mult oficierea regulata a slujbei, isi desfasoara in voie activitatile lucrative; astfel, sume importante incasate pentru nunti, botezuri, inmormintari, pomeniri, binecuvantari s.a.m.d. scapa de fiscalizare si alimenteaza economia subterana. "

Aceasta este dovada faptului ca biserica (si nu ma refer doar la biserica din Romania) urmareste sa se extinda cat mai mult posibil! sunt de 4 ori mai multe biserici decat scoli si cel mai grav este faptul ca biserica este considerata o institutie ceea ce demonstreaza ca biserica nu urmareste iluminarea oamenilor si educarea acestora, ci dominarea totala. De ce credeti voi ca oamenii sunt initiati in religia crestina de la o varsta foarte frageda? pentru ca la acea varsta, oamenii nu gandesc, nu sunt capabili sa ia propriile decizii, sa analizeze, sa decida ce ideologie si religie sa urmeze. Cand ajung la acea varsta a maturitatii la care pot sa ia propriile lor decizii si sa gandeasca singuri, acei oameni au deja creierul spalat, fiind folosita drept unealta frica. De aceea sunt si gradinite si scoli patriarhale care iau bani frumosi in schimbul spalarii creierului si "indoparii" capului bietilor copii cu fel de fel de idei ilogice si patetice.
De asemenea, se stie foarte bine ca mass-media este o alta unealta de spalare a creierelor, de aceea exista Trinitas TV si Trinitas FM (si ma refer doar la Romania, puteti fi siguri ca exista si in strainatate astfel de posturi de televiziune si de radio).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu