Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 contradicţii din Biblie- Partea a IIa: Dumnezeu chiar vrea ca toţi oamenii să ajungă în Rai?

Asta este una dintre favoritele mele şi e una din contradicţiile semnificative de care v-am spus în postarea anterioară. Deci, să vedem, Dumnezeu oare chiar vrea să ajungem cu toţii în Rai?

(1 Timotei 2:3-4)Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mîntuitorul nostru,

care voieşte ca toţi oamenii să fie mîntuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.

(2 Petru 3:9)Domnul nu întîrzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi, şi doreşte ca nici unul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă.


Mda, foarte frumos, drăguţ etc. mai să-mi dea lacrimile (glumesc). Poate că unii creştini au o părere foarte bună despre Dumnezeu pentru că nu au avut destulă răbdare să citească biblia până la capăt pentru că...

(Proverbe 16:4)Domnul a făcut toate pentru o ţintă, chiar şi pe cel rău pentru ziua nenorocirii.

(Ioan 12:40)40 ,,Le -a orbit ochii, şi le -a împietrit inima, ca să nu vadă cu ochii, să nu înţeleagă cu inima, să nu se întoarcă la Dumnezeu, şi să -i vindec.``

(Romani 9:18)18 Astfel, El are milă de cine vrea şi împietreşte pe cine vrea.

(2 Tesaloniceni 2:11-12)11 Din această pricină, Dumnezeu le trimete o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună:

12 pentruca toţi cei ce n'au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osîndiţi.
Bun, în mod normal, un creştin ar zice ceva de genul "nu încerca să înţelegi, Dumnezeu ştie ce face." Dacă ar fi fost scrise în biblie doar versetele din ultimul exemplu, poate că aş fi înţeles, dar în cazul ăsta ar fi bine ca Dumnezeu să se hotărască totuşi.

Un comentariu:

  1. biblia este un program,care are rolul de a subjuga masele prin continut,si pentru initiati conmtinuarea programului din antichitate pana la globalizarea lumii...un singur guvern,o singura religie,un singur conducator,o armata de sclavi....prin coduri,simboluri care nu vor fi descifrate niciodata.

    RăspundețiȘtergere