Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 contradicţii din Biblie: Partea a IVa- Cine este de vina pentru pacatul originar?

Intr-un fel asta e amuzant, pentru ca dupa o analiza relativ simpla a acestei intamplari (vezi capitolul "Adam si Eva", a rezultat ca totusi Dumnezeu ar cam fi de vina pentru asa-zisul pacat originar, si totusi, in Biblie nu scrie absolut deloc despre o astfel de posibilitate. Si, chiar si daca nu se considera vinovat, macar sa se hotarasca pe cine sa dea vina:

Mai intai a dat vina pe Eva
(1 Timotei 2:14) 14 și nu Adam a fost înșelat, ci Eva a fost înșelată și a devenit neascultătoare

dar apoi s-o fi razgandit, sau s-o fi gandit ca ar fi mai plauzibil daca ar da vina pe Adam
(Romani 5:12) 12 De aceea, aşa cum păcatul a intrat în lume printr-un singur om, iar prin păcat a intrat moartea, şi astfel moartea a trecut la toţi oamenii, prin aceasta toţi au păcătuit.

Tin sa mentionez ca prin "om", asa cum poate unii din voi stiti, se refera la Adam, deoarece in Biblie scrie ca barbatul, deci Adam, este om. De asemenea, mai trebuie mentionat ca in ebraica "adam" inseamna "om" (asta a fost o explicatie pentru versetul de mai sus pentru cei care ar putea considera versetul respectiv ca fiind cam ambiguu).

Un comentariu: