Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 contradictii din Biblie: Partea a VIa- Trebuie să credem chiar totul?

Scopul pentru care am ales să postez această contradicţie dintre multe altele este acela de a demonstra că totuşi nu putem considera Biblia un ghid care ne spune ce să facem.

În Biblie scrie că totuşi e bine să credem totul

(1 Corinteni 13:7) suportă totul, crede totul, speră totul, suferă totul.


Şi totuşi, în Biblie mai scrie că nu e bine să crezi chiar totul

(1 Tesaloniceni 5:21)21 ci verificați totul și țineți-vă de ce este bine!
(1 Ioan 4:1)4  Iubiților, să nu credeți orice duh, ci verificați duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu sau nu, pentru că în lume s-au ivit mulți profeți falși.

Deci până la urmă, este bine să credem orice sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu