Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 contradictii din Biblie: Partea a VIIa- Cine ii face pe oameni orbi si surzi?

Asta este destul de interesant, sunt absolut sigur ca sunt multi oameni care se intreaba daca acest Dumnezeu care ne iubeste si ne-a creat pe toti chiar este vinovat pentru starea acestor oameni, a surzilor si a orbilor. Ei bine, raspunsul este "da"....dar din moment ce aici este vorba despre Bibie, totodata raspunsul este "nu"

Ia fiti atenti aici:

(Exod 4:11)11 Domnul i -a zis: ,,Cine a făcut gura omului? Şi cine face pe om mut sau surd, cu vedere sau orb? Oare nu Eu, Domnul?


(Ioan 9:1-3)Cînd trecea, Isus a văzut pe un orb din naştere.

Ucenicii Lui L-au întrebat: ,,Învăţătorule, cine a păcătuit: omul acesta sau părinţii lui, de s'a născut orb?``
Isus a răspuns: ,,N'a păcătuit nici omul acesta, nici părinţii lui; ci s'a născut aşa, ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu.

Dar totodata...

(Marcu 9:17)17 Şi un om din norod I -a răspuns: ,,Învăţătorule, am adus la Tine pe fiul meu, care este stăpînit de un duh mut.

(Marcu 9:25)25 Cînd a văzut Isus că norodul vine în fuga mare spre El, a mustrat duhul necurat, şi i -a zis: ,,Duh mut şi surd, îţi poruncesc să ieşi afară din copilul acesta, şi să nu mai intri în el.``


Si din nou, nu se poate trage nicio concluzie. Cu toate ca era totusi de asteptat ca Biblia, "cuvantul Domnului", adica o carte dictata de o entitate omniscienta si omnipotenta si absoluta sa nu poata fi interpretata decat intr-un singur mod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu