Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

10 Contradicţii din Biblie: Partea a VIII-a- Dumnezeu le-a cerut oamenilor să îi aducă sacrificii?

Ei bine se ştie că în vechiul testament Dumnezeu le-a cerut într-adevăr oamenilor să îi aducă sacrificii, dar cu toate acestea se pare că cei mai mulţi or fi omis un verset în care scrie că Dumnezeu nu le-a cerut una ca asta. Fiţi atenţi:

(Ieremia 7:22)22 Căci n'am vorbit nimic cu părinţii voştri şi nu le-am dat nici o poruncă, cu privire la arderi de tot şi jertfe, în ziua cînd i-am scos din ţara Egiptului.


Chiar dacă...

(Exod 10:25)25 Moise a răspuns: ,,Chiar să ne dai tu însuţi jertfele şi arderile de tot, pe cari le vom aduce Domnului, Dumnezeului nostru,

şi totodată

(Exod 8:27)27 Vom face mai bine un drum de trei zile în pustie, şi acolo vom aduce jertfe Domnului, Dumnezeului nostru, după cum ne va spune.``


Mda, cam asta e cu jertfele. Îmi pare rău pentru cei care vroiau să aduca jertfe lui Dumnezeu, acum că nici măcar Biblia nu ştie dacă e bine sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu