Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Fiii lui Dumnezeu

Creştinilor li s-a spus că Iisus este singurul fiu al lui Dumnezeu...şi cu toate astea, în biblie scrie că Dumnezeu ar mai fi avut şi alţi fii. Totul porneşte de la povestea cu Adam şi Eva după ce au fost alungaţi din grădina Edenului, pe nedrept bine înţeles. Omul a început să se înmulţească şi să populeze Pământul şi a dat naştere multor fii şi fiice. De asemenea, în biblie scrie că fiii lui Dumnezeu le-au văzut pe acele fiice şi le-au luat de soţii, după care, bine înţeles s-au şi împerecheat cu ele, dând naştere unor uriaşi (Geneza 6:1-4)  1Cînd au început oamenii să se înmulţească pe faţa pămîntului, şi li s'au născut fete,
    2fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase; şi din toate şi-au luat de neveste pe acelea pe cari şi le-au ales.
    3Atunci Domnul a zis: ,,Duhul Meu nu va rămînea pururea în om, căci şi omul nu este decît carne păcătoasă: totuş zilele lui vor fi de o sută douăzeci de ani.``
    4Uriaşii erau pe pămînt în vremurile acelea, şi chiar şi după ce s'au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor, şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii cari au fost în vechime, oameni cu nume.

O poveste asemănătoare acesteia poate fi găsită în mitologia greacă (care, menţionez că a apărut cu sute de ani înaintea creştinismului) în care eroi veniţi dintre zei, s-au împerechiat cu muritoarele. Oricum, creştinii cred totuşi în varianta biblică a mitului în care Zeus s-a împerecheat cu Hera (o muritoare) şi l-a creat astfel pe Hercule (ştiţi voi, povestea aceea în care fiul lui Dumnezeu, Iisus, s-a născut dintr-o muritoare, adică fecioara Maria- uau, ce "coincidenţă").

Aceşti fii ai lui Dumnezeu sunt de asemenea menţionaţi în cartea lui Iov. Sunt prezentate două cazuri în care fiii lui Dumnezeu se arată în faţa tatălui lor pentru a-i prezenta activitatea lor printre muritoare (Iov 1:6; Iov 2:1)  6Fiii lui Dumnezeu au venit într'o zi de s'au înfăţişat înaintea Domnului. Şi a venit şi Satana în mijlocul lor. Mai exact, de ce sunt în stare aceşti fii? în biblie scrie cum că acei fii i-ar spune lui Dumnezeu ce se întâmplă pe Pământ şi totuşi, de ce ar avea nevoie un zeu atotştiutor ca Dumnezeu (aşa cum se pretinde a fi) ar avea nevoie de cineva să îi spună ce şi cum? când acei fii s-au dus să îl viziteze pe Dumnezeu, Satan decide să se ducă şi el cu ei. Aparent, autorii bibliei credeau că Satan avea puterea de a se duce la Dumnezeu oricând vroia el (şi totuşi, tot în biblie scria că nimeni din rai nu putea să se ducă în iad şi nici invers). În biblie mai scrie şi că Satan îl enerva mereu pe Dumnezeu spunându-i întruna ce păcate comiteau sfinţii aşa că l-a alungat din rai (Isaia 29:20)  20Căci asupritorul nu va mai fi, batjocoritorul va pieri, şi toţi ceice pîndeau nelegiuirea vor fi nimiciţi  

(Apocalipsa 12:10)  10Şi am auzit în cer un glas tare, care zicea: ,,Acum a venit mîntuirea, puterea şi împărăţia Dumnezeului nostru, şi stăpînirea Hristosului Lui; pentrucă pîrîşul fraţilor noştri, care zi şi noaptea îi pîra înaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos.

Se vede treaba că lui Dumnezeu nu îi convenea adevărul şi că avea multe lucruri de ascuns, de aceea şi pare atât de bun şi de iubitor iar creştinismul pare religia perfectă. De aici se poate deduce şi că Satan este mai cinstit şi mai de încredere decât Dumnezeu.

3 comentarii:

  1. Un articol fara sens,se vede ca nu ai inteles nici macar un verset din biblie,probabil nici nu ai citit-o. E drept,nu multi au capacitatea necesara sa inteleaga biblia si de aici apar subiectele penibile cum ar fi acest articol al tau.Documenteaza-te mai bine,incearca sa fii mai deschis la minte si vei intelege mult mai mult decat ai inteles pana acum,ti se vor deschide ochii. Ca incheiere o sa iti spun atat "Cauta si vei gasi".

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol fara sens,se vede ca nu ai inteles nici macar un verset din biblie,probabil nici nu ai citit-o. E drept,nu multi au capacitatea necesara sa inteleaga biblia si de aici apar subiectele penibile cum ar fi acest articol al tau.Documenteaza-te mai bine,incearca sa fii mai deschis la minte si vei intelege mult mai mult decat ai inteles pana acum,ti se vor deschide ochii. Ca incheiere o sa iti spun atat "Cauta si vei gasi".

    RăspundețiȘtergere