Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Opriti saracirea Statului in numele Domnului!

Recent (in data de 13.10.2010), Secretariatul de Stat pentru Culte a elaborat un set de proiecte de hotarire de guvern prin care se urmareste transferarea gratuita in proprietatea BOR a citorva zeci de cladiri si a peste 30 de hectare de teren, aflate in prezent in proprietatea Statului. Printre aceste cladiri se numara fostul sediu al Parlamentului Romaniei, un bloc din centrul Bucurestiului, mai multe hoteluri si restaurante.
O astfel de initiativa este discriminatorie si abuziva si vine in totala contradictie cu situatia financiara actuala a bugetului de stat.
Proprietatile statului ar trebui folosite pentru bunastarea tuturor cetatenilor, nu in avantajul unor organizatii private, indiferent care ar fi acestea, iar Statul, mai ales acum, ar trebui sa isi consolideze veniturile, nu sa le diminueze sub diferite forme.
Din 1990 si pina astazi, cultele religioase, BOR in special, au primit cadou din partea Statului sute de cladiri si nenumarate hectare de teren intravilan si arabil; toate sub pretextul unei asa-zise reparatii, mereu partiale, a abuzurilor regimului comunist. Desi BOR si-a recapatat prin retrocedare cca. 40.000 de hectare de teren agricol, mii de hectare de paduri si sute de cladiri, desi in cazul fostilor detinuti politic, Guvernul a dorit sa limiteze despagubirile (OUG 62/2010), acum aceste proiecte de hotarire de guvern continua spolierea averii Statului in beneficiul unor organizatii private.
In acest context, Asociatia Secular-Umanista din Romania solicita Guvernului Romaniei sa:• respinga sus-mentionatele proiecte de acte normative• opreasca transmiterea gratuita in folosinta sau in proprietate a bunurilor apartinind Statului catre BOR sau alte culte religioase• sa ia masurile ce se impun pentru recuperarea prejudiciilor create in ultimii 20 de ani prin transmiterea gratuita in folosinta sau in proprietate a bunurilor apartinind Statului catre cultele religioase.
Sa nu uitam: In Romania sint 18.300 de biserici; doar 4.700 de scoli generale stau la dispozitia copiilor!
Detalii pe http://in.plata-domnului.ro


Nu prea îţi convine asta, nu-i aşa? gândeşte-te că, dacă nu s-ar da atâţia bani pe Biserică, mai ales pe construirea Catedralei Mântuirii neamului, economia ţării ar sta mult mai bine, astfel ar fi mai multe locuri de muncă. Sau, ar fi cât de cât mai bine dacă şi cultele ar plăti impozit. Ei bine, TU ai şansa de a face asta posibil.  Pe acest blog ai acces la petiţia care ar putea duce la impozitarea cultelor. Fii unul din cei care vor îmbunătăţi economia ţării!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu