Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Inchizitia-partea a IIIa


Mai jos veti vedea imagini cu atrocitatile pe care crestinii erau in stare sa le faca





Leaganul lui Iuda
Victima era ridicata de franghii sau de lanturi si apoi lasata in jos pana cand varful piramidei ii intra victimei in anus. Tortionarul controla presiunea, legand greutati de victima sau ii dadea drumul victimei de la o inaltime destul de mare.


Brodequin (sau "Ghetele")
Aceasta metoda era folosita pentru a strivi picioarele celui torturat, dispozitivul avand un sistem de strangere care putea fi reglat cu mana, sau, de cele mai multe ori, tortionarul folosea un ciocan si il izbea peste picioare pana cand maduva tasnea din oase. Oamenii care mureau prin aceasta metoda, erau acuzati cum ca ar fi facut pact cu Diavolul sa moara pentru a scapa de durere. 



                                                               Arderea Picioarelor

Picioarele victimei erau unse cu ulei, untura sau cu grasime, dupa care erau atarnate deasupra unui foc. Uneori, victimele erau obligate sa poarte bocanci de piele sau chiar de metal, in care era turnata apa clocotita  sau plumb topit.

















Atarnarea si Strappado

Victima era legata de maini si trasa pana in pod unde era defapt camera de tortura. Astfel, mainile victimei erau dislocate. Crestinii folosea metoda asta deoarece nu ramaneau semne vizibile pe corpurile victimelor in urma torturilor. Deobicei, tortionarii legau greutati de gleznele victimelor, crescand astfel suferinta acestora, membrele iesindu-le din articulatii. Dupa asta, inchizitorul dadea drumul franghiei, lasand victima sa cada cu scopul de a-i rupe aproape toate oasele din corp. Dupa aceea, inchizitorul urca victima in pod din nou si ii dadea drumul din nou si tot asa, repetand de 4 ori. Uneori, victima era lasata sa atarne cu capul in jos pana cand se sufoca.

Furca ereticului
Dispozitivul acesta era folosit pentru a o impedica pe victima sa vorbeasca in timp ce era dusa la rug, astfel, nu le putea dezvalui oamenilor prin ce a trecut in camerele de tortura sau sa spuna ceva in apararea ei. 
Smulgator de sani




Raftul (sau Scara)
Victima era plasata in interiorul acestui "raft" pe orizontala, iar membrele ii erau legate cu franghii  dupa care era intinsa pana cand muschii si ligamentele erau smulse, iar oasele rupte. Si inca odata, asupra victimei erau plasate greutai pentru a creste suferinta. Aceasta metoda era considerata de catre Biserica "una dintre cele mai blande metode de tortura".

Tortura cu scaunul de otel
Scaunului de otel folosit pentru tortura ii erau atasate tepe. Victima era dezbracata si legata de scaun, dupa care, sub scaunul respectiv era aprins un foc.  Erau folosite si obiecte grele, acestea fiind plasate peste victima pentru a creste presiunea asupra tepelor. Deobicei, tortionarul lovea cu ciocanul greutatile de deasupra victimei.

Sfaramator de cranii
Numele acestui instrument va spune totul. Crestinii foloseau acest instrument cel mai  mult pentru ca nu lasa semne vizibile pe corpul victimelor decat daca victimei respective i se zrobea craniul in totalitate, ceea ce chiar se intampla uneori.







Roata
Victima era intinsa pe roata respectiva, cu fata in jos si cu membrele legate de tepele rotii.  Cruci de lemn erau plasate sub incheieturi, coate, glezne si solduri. Inchizitorul dupa aceea strivea membra dupa membra cu marginea de otel a rotii, avand grija ca victima sa nu moara. Intregul schelet al victimei era zdrobit iar oasele ii erau prinse in spitele rotii.






Surubul degetelor
Surubul degetelor era un instrument in care degetele victimelor erau introduse si strivite. Dispozitive similare acestuia erau folosite si la sfaramarea degetelor de la picioare. Deobicei surubul degetelor era aplicat in timp ce era aplicat totodata si strappado sau alte instrumente de tortura pentru a produce mai multa suferinta.

Tortura cu apa
Victima era dezbracata si legata de o banca sau o masa, iar o palnie ii era introdusa in gura. Apa era turnata in palnia respectiva fortand victima sa inghita cat mai multa apa pentru a nu se inneca. De asemenea, pentru a chinui si mai mult victima, crestinii ii blocau caile nazale. Cand ajungeau la acel punct in care tortionarii considerau ca stomacul victimei mai avea putin si ceda din cauza cantitatii prea mari de apa, masa sau banca era intoarsa in asa fel incat victima sa fie cu capul in jos, apa din stomac actionand in acel moment asupra inimii si a plamanilor o presiune foarte mare cauzand nu numai o durere de nesuportat, dar si senzatia de sufocare. Inchizitorii loveau de asemenea victima in stomac cu ciocane.


Fecioara de fier (sau Fecioara Maria)
Acest instrument era similar unui sicriu, acesta avand si capac, capacul fiind sculptat  astfel incat sa o intruchipeze pe fecioara Maria. In interiorul acestui instrument erau tepi, cutite sau cuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu