Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Iisus Pacatos-Partea a III-a:Furia

Datorita unui exces de mandrie, egoism, ingamfare si multe alte defecte, Iisus ar putea fi considerat un bun exemplu atunci cand se discuta despre furie.
(Matei 11:20-24)20Atunci Isus a început să mustre cetăţile în cari fuseseră făcute cele mai multe din minunile Lui, pentrucă nu se pocăiseră.
    21,,Vai de tine, Horazine!`` a zis El. ,,Vai de tine, Betsaido!`` Căci, dacă ar fi fost făcute în Tir şi Sidon minunile cari au fost făcute în voi, de mult s'ar fi pocăit, cu sac şi cenuşă.
    22De aceea vă spun că, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru Tir şi Sidon decît pentru voi.
    23Şi tu, Capernaume, vei fi înălţat oare pînă la cer? Vei fi pogorît pînă la Locuinţa morţilor; căci dacă ar fi fost făcute în Sodoma minunile, cari au fost făcute în tine, ea ar fi rămas în picioare pînă în ziua de astăzi.
    24De aceea, vă spun, că în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru ţinutul Sodomei decît pentru tine.``
El, in mod constant ii condamna, insulta si ameninta pe cei din jurul sau. 
(Matei 23:33)Şerpi, pui de năpîrci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei?

(Ioan 2:15)A făcut un bici de ştreanguri, şi i -a scos pe toţi afară din Templu, împreună cu oile şi boii; a vărsat banii schimbătorilor, şi le -a răsturnat mesele.


Referitor la ultimul citat scris de Ioan, Iisus ii acuza pe negustori pentru ca faceau bani in apropierea unui templu. O fi fost asta un lucru nu prea drept, dar pentru actiunile sale, Iisus poate fi considerat chiar mai rau decat acei negustori. Unii spun ca Iisus vorbea cu dublu-sens, exprimand astfel mai multe idei(bine inteles, ei spun ca ideile rele nu sunt adevarate, doar cele bune sunt corecte. De ce sunt foarte multi care spun asta si ce garantie au ei ca au dreptate habar nu am). Ei bine, pentru voi cei ce ganditi asa cum am scris in propozitiile anterioare cum ati mai putea comenta citatul urmator? 
(Matei 10:34-36)34Să nu credeţi că am venit s'aduc pacea pe pămînt; n'am venit să aduc pacea, ci sabia.
    35Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mamă-sa, şi pe noră de soacră-sa.
    36Şi omul va avea de vrăjmaşi chiar pe cei din casa lui. Daca cineva vrea sa spuna ca Iisus defapt nu vroia sa spuna ca nu vine cu pace in lume si ca el nu vroia sa destrame familiile si sa instige la ura fata de cei apropiati, il rog sa nu se mai oboseasca sa scrie asta pentru ca nu il cred. In aceste citate, Iisus isi exprima intentiile foarte clar, nu o da "prin colturi". 
Fara absolut nicio jena si problema, a aratat faptul ca era deranjat de un simplu om care l-a rugat sa ii ajute fiul. Iisus considera ca timpul si energia sa erau multe prea pretioase pentru a vindeca un copil care nu era capabil sa vorbeasca si era si invalid pe deasupra. "Intruchiparea bunatatii, dragostei si a intelegerii, ha?" (Marcu 9:19),,O neam necredincios!`` le -a zis Isus. ,,Pînă cînd voi fi cu voi? Pînă cînd vă voi suferi? Aduceţi -l la Mine.`` 
Eh, si cam atata despre furia lui Iisus, dar nu-i nimic, urmeaza lacomia.
   

4 comentarii:

  1. Sunt unele lucruri care daca incercam sa le intelegem, vedem numai RAU... asta faci tu. Mintea omeneasca nu e capabila si nici nu are dreptul sa judece ce a fost inainte, ce este si ce va fi. Nu esti o persoana inteleapta, deci nu ai cum sa intelegi intelepciunea Lui. Ar trebui sa te opresti cat mai repede, pentru ca nu ajuta la nimic, iti pierzi timpul. Decat sa cauti dovezi impotriva Lui, mai bine cauta ce e bine despre El, ai sa gasesti mult mai multe. Totusi... ce e cu revolta asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai copilule tu esti idiot sau prost ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Majoritatea crestinilor sunt crestini deoarece nu au citit macar odata in viata lor biblia iar atei sunt atei pentru ca au studiat biblia

    RăspundețiȘtergere
  4. http://barsan.weebly.com/opinii/nevoia-de-adev

    RăspundețiȘtergere