Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Creştinismul: cea mai distructivă invenţie a omului-partea a IIIa

Asta este ultima parte a capitolului "Creştinismul: cea mai distructivă invenţie a omul".Şi continuând lista miturilor din care s-au inspirat cei care au inventat creştinismul:

  • fiecare etapă a vieţii lui Moise a fost furată din mai multe mituri cum ar fi :
  1. naşterea regelui babilonian Sargon şi abandonarea acestuia pe un râu urmând ca după aceea să fie salvat de oamenii regelui;
  2. călătoria lui Moise prin deşert a fost inspirată din călătoria zeului-soare Bacchus din "Imnurile lui Orfeu";
  3. povestea celor 40 de ani în deşert şi a celor 40 de zile şi 40 de nopţi petrecute de iisus în deşert au fost inspirate din lupta lui Set cu Horus în deşert, durata acestei lupte fiind tot 40 de zile, această luptă fiind sărbătorită în cele 40 de zile ale Postului Mare Egiptean.
  • Ioshua a fost furat de la entităţile egiptene Shu şi Nun;
  • Debora este defapt zeiţa egipteană Neith;
  • Noe a fost furat din mitul sumerianului Ziusudra, iar Iahve din povestea lui Noe îl înlocuieşte  zeul sumerian Enlil sau Beelzebub;
  • fiul lui Noe, Ham a fost inspirat de la personajul Belus;
  • Nimrod a fost inspirat de la faraonul egiptian Sesostris;
  • Abraham a fost furat de la Regele Hariscandra al religiei hinduse Sankhayana-Sustras;
  • evreul Isaac a fost inspirat din mitul lui Rohita, fiului Regelui Hariscandra, iar în această poveste, Iahve îl înlocuieşte pe zeul hindus Varuna;
  • Iuda a fost inspirat de la Set;
  • fecioara Maria a fost inspirată de la Astaroth.Iar asta nu este toată lista, astea sunt doar câteva exemple.
Pana acum am dovedit ca religia aceasta este defapt o inventie si nimic mai mult. Poate voi va puneti acum intrebarea "bun, a demonstrat ca este o inventie, dar de ce spune ca e distructiva?". Simplu, ganditi-va la toti acei oameni omorati in cruciade, femei si copii. De asemenea, o alta cale prin care Biserica a secerat mii de vieti, a fost prin intermediul inchizitiei. Oameni cu minti luminate, care au vrut binele omenirii, in loc sa fie rasplatiti pentru teoriile si inventiile lor, ei au fost torturati si omorati. De asemenea, sa nu crdeti ca doar oamenii de stiinta au avut de suferit, ci si copii inocenti (fetele in varsta de 9-10 ani, erau considerate vrajitoare si erau arse pe rug pentru asta!). 
Oricum, scopurile creării bibliei de către evrei sunt:
  • crearea unei istorii pe aceştia nu au avut-o niciodată;
  • dobândirea statutului de "popor ales";
  • cucerirea lumii de către aceştia, şi poate mă credeţi nebun dar aşa şi este.
Referitor la ultima frază, este adevărat. Vreţi dovada? citiţi următorul meu articol: "Evreii-tiranii care conduc lumea"

    2 comentarii:

    1. Sunt de acord cu tot ce ai scris acolo.Cand Europa a devenit hipnotizata de religia asta falsa numita Crestinism,toate religiile native ale Europei fusesera catalogate drept ''oculte'' sau ''satanice''.

      Paganismul Scandinavian a fost cea mai buna religie,creata de europeni si nu de evrei.Evreii au simtit ca aceasca religie nordica a raselor pure Europene ar putea sa le distruga minciunile care spun ca ei sunt ''poporul ales'',de aceea au catalogat toate celelalte religii drept ''ocultiste''.

      Pana si crucea pe care o saruta crestinii cu atata pasiune a fost inspirata de altundeva.In Scandinavia dinainte de Hristos,popoarele nordice foloseau crucifixul invers(tinut cu capul in jos),dovada ca evreii doar au luat crucifixul vikingilor si l-au intors 180 de grade pe verticala pentru a-si accentua minciunile.

      O alta dovada care arata ca Crestinismul e o minciuna evreieasca este comparatia dintre promisiunea lui Odin(zeul suprem al popoarelor Scandinave antice si al gotilor) si Iisus:Iisus a promis sfarsitul tuturor pacatosilor.Odin a promis sfarsitul tuturor gigantilor de gheata.Nu prea intalnesti multi giganti de gheata,comparand asta cu numarul de pacatosi cu care interactionezi zilnic(inclusiv propria persoana).

      Evreii incearca prin toate mijloacele sa ne convinga pe noi,Europenii,ca ne tragem din triburile Hinduse.Daca era asa,de ce nu eram toti tigani atunci?Pentru ca evreii nu stiau cum sa ne minta ca sa ne indoctrineze ideea ca suntem ''impuri''.Toate popoarele Europene(Francezii,Spaniolii,Germanii,Suedezii,Englezii,Rusii,Romanii,Italienii,etc.) se trag din popoarele nordice care au colonizat Europa cand au ajuns pe malurile de nord ale acesteia in antichitate.Popoarele nordice proveneau in mare parte din peninsula Scandinaveana,Polul Nord si Groenlanda.Pana sa o colonizeze nordicii,Europa era complet nepopulata din cauza temperaturilor extrem de reci care erau aici in antichitate,iar doar popoarele nordice au putut coloniza Europa datorita faptului ca erau obisnuiti cu frigul.

      Prin urmare,minciunile evreilor cum ca suntem ''indieni'' sunt complet false.

      Mult respect,continua munca buna de care dai dovada,camarad arian!

      RăspundețiȘtergere
    2. cum sa creeze evreii crestinismul ..? El a fost creat de familiile nobile a le imp roman pt a idotiza masele si a le tine in sclavie in liniste.

      RăspundețiȘtergere