Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Evreii-tiranii care conduc lumea (partea a IIa)

Voi ştiţi că Washington este considerată capitala lumii, iar acolo organizaţia de lobby principală este American Israel Public Affairs Committee (Comitetul pentru Afaceri Publice Americano-Israelian sau AIPAC)). Se spune chiar că oamenii de la Washington cred că dacă premierul Ehud Olmert ar spune că Pământul este plat, AIPAC ar reuşi să convingă Congresul american să îl felicite pe Olmert pentru "descoperire". Concluzia: da, oameni buni, un singur evreu ar fi în stare să domine întreg Congresul american, iar acest lucru a fost spus chiar de politicienii de la Washington.

Aşadar, evreii conduc lumea. Evreii au inventat o carte despre care se spune că este cuvântul domnului, adică biblia. Ea este considerată "fundaţia" creştinismului, iar creştinismul este o unealtă puternică de manipulare a lumii (vă voi arăta şi dovezi, bine înţeles). Deci da, se poate spune că scopul bibliei este acela de a-i face pe evrei să conducă lumea şi după cum vedeţi, aceştia au şi reuşit.

8 comentarii:

  1. Am impresia ca tu esti platit de jidani si tocmai in asta consta ironia si minciunile scrise pe acest site .
    Nu contesta nimeni ca evreii coduc lumea, nu contesta nimeni ca biblia contine carti cu multe greseli si contradictii .
    Dar de udne pana unde ai ajuns la concluzia ca crestinismul manipuleaza masele de oameni ?
    Tu ai prostul obicei sa ii bagi pe crestini in aceiasi oala cu diferitele secte si culte care nu se leaga una cu alta .
    Daca e sa o luam pe drumul cel drept , crestinismul cel mai bun si adevarat este cel ortodox , dupa care vin si catolicii dar astia au un cusur ca sunt sub influenta Papei , apoi sectele care sunt niste adunari ratacite fara adevar .

    Evreii conduc lumea dar ei sunt dusmani cu crestinii daca nu ai observat, si vor sa distruga crestinitatea , asta e telul unora din marile familii sioniste care conduc lume din umbra ( sinagoga satanei ) .

    Ca se poate manipula prin anumite culte crestine, cum a fost si la catolicism in perioada inchizitiei este adevrat, astia au facut iadul pe pamant in acea perioada, dar nu il blama pe Iisus si pe crestini, pentru atrocitatile Papei , pentru ca dasta noi suntem ortodocsi si dasta ei sunt catolici pentru ca noi nu ascultam de impostorul de papa care manevreaza masele in apus .


    RăspundețiȘtergere
  2. 5:21 Pavel - Epistola Intaia catre Tesalonicieni a Sfantului Apostol Pavel >

    5:21 : Cercetati toate lucrurile si alegeti doar ce este bun .


    Intrebearea mea este , de unde ai scos tu speudo citatele cu '' crede si nu cerceta " cand in scriptura e exact opusul .
    Si in Matei spune acestt lucru .
    Iisus ne indeamna la cercetare si la bunatate , sfintire a trupului .

    Evreii sunt satanisti , si ei fac parte din sinagoga satanei , Dumnezeul lor este diavolul .
    De aceea ii placea sangele , pentru ca diavolul este inebunit dupa sange si poporul evreu este pe placerea lui .

    Si uite ce le spune Iisus satanistilor de evrei :

    “Spre judecata am venit in lumea aceasta, ca cei care nu vad sa vada, iar cei care vad sa fie orbi. Si au auzit acestea unii dintre fariseii, care erau cu El, si I-au zis: Oare si noi suntem orbi? Iisus le-a zis: Daca ati fi orbi n-ati avea pacat. Dar acum ziceti: Noi vedem. De aceea pacatul ramane asupra voastra“. (Ioan 9, 39-41).


    In capitolul anterior al aceleasi Evanghelii, are loc un alt dialog incordat intre Iisus si farisei, in care Stiutorul inimilor scoate la lumina cauzele ascunse pentru care aceia nu-I primeau cuvantul:



    “Eu vorbesc ceea ce am vazut la Tatal Meu, iar voi faceti ceea ce ati auzit de la tatal vostru. Ei au raspuns si I-au zis: Tatal nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Daca ati fi fiii lui Avraam, ati face faptele lui Avraam. Dar voi acum cautati sa Ma ucideti pe Mine, Omul care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a facut aceasta. Voi faceti faptele tatalui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am nascut din desfranare. Un tata avem: pe Dumnezeu. Le-a zis Iisus: Daca Dumnezeu are fi Tatal vostru, M-ati iubi pe Mine, caci de la Dumnezeu am iesit si am venit. Pentru ca n-am venit de la Mine insumi, ci El M-a trimis. De ce nu intelegeti vorbirea Mea? Fiindca nu puteti sa dati ascultare cuvantului Meu. Voi sunteti din tatal vostru diavolul si vreti sa faceti poftele tatalui vostru. El, de la inceput, a fost ucigator de oameni si nu a stat intru adevar, pentru ca nu este adevar intru el. Cand graieste minciuna, graieste dintru ale sale, caci este mincinos si tatal minciunii. Dar pe Mine, fiindca spun adevarul, nu Ma credeti. Cine dintre voi Ma vadeste de pacat? Daca spun adevarul, de ce voi nu Ma credeti? Cel care este de la Dumnezeu asculta cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultati pentru ca nu sunteti de la Dumnezeu” (Ioan 8, 38-47).

    In alt loc al aceleiasi Evanghelii dupa Ioan, Domnul Hristos da in vileag inca o data resorturile launtrice care ii imping pe oameni sa iubeasca Intunericul si sa fuga de Lumina Adevarului:

    “Aceasta este judecata, ca Lumina a venit in lume si oamenii au iubit intunericul mai mult decat Lumina. Caci faptele lor erau rele. Ca oricine face rele uraste Lumina si nu vine la Lumina, pentru ca faptele lui sa nu se vadeasca. Dar cel care lucreaza adevarul vine la Lumina, ca sa se arate faptele lui, ca in Dumnezeu sunt savarsite” (Ioan 3, 19-21).

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti pot desfinta toate teoriile tale mincinoase si confuze dupa acest site .
    Ai vazut tu ceva in scriptura, ai mirosit tu ca ceva e putred si nu se leaga si ca intra in contradictie , dar nici odata nu te-ai gandit ca evreii erau cosndusi de stapanul pamantului care este Satana !!!!!
    Chiar Iisus spune in evanghelia lui matei, cand a fost in pustie sa posteasca 40 de zile , acolo a avut lupte cu Satana , si acolo diavolul i sa adresat ca stapan al pamantului .
    Iisus nu este imparat aici , ci este imparat in dimensiunea spirituala a luminii ( imparatia cerului ) .
    Am venit sa aduc spada nu pacea - Iisus cand spunea aceste lucruri se referea ca a facut din apostoli soldati ai luminii pe pamant unde trebuia sa se lupte cu fortele intunericului , demonii si capeteniile vazduhului .
    Tu nu ai inteles metafora si studiul , ai vazut totul doar literal .
    Hristos cand se refera ca a biruit lumea nu se refera la ea metaforic ca biruind pacatul , apostolul Ioan de multe ori numeste duhul lui antihrist , duhul lumesc al pacatului .
    Lumea traieste in intuneric dupa poftele si minciuna satanei , in care ia scaldat pe oameni .
    Evreii sunt pe placul satanei sunt poporul sau cel mai iubit , de aceea vrea prin ei sa ne chinuie pe noi neamurile si sa ne subjuge .

    RăspundețiȘtergere
  4. alex cover esti un mare prost dar baga la cap daca nai in teles esti un mare prost idiot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu imi poti argumenta de ce esti destept ?

      Ștergere
    2. Nu a spus CA e destept. Evreii doar de fatada au ceva cu crestinii. Evreii au control asupra iudaismului islamilui SI crestinsmului. Cred toti in acelasi dumnezeu SI aceeasi profeti

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere